TipsWonen

3 leuke gadgets voor in de woonkamer

3 leuke gadgets voor in de woonkamer
985Views

We zien ze steeds meer in onze huizen verschijnen: gadgets. De een is hartstikke functioneel, de ander is meer voor de grap. Het is natuurlijk leuk om zulke gadgets in huis te hebben, zeker omdat een gadget over het algemeen niet zo heel veel geld kost. In deze blog geven we je 3 ideeën voor gadgets in de woonkamer.

1. Smart verlichting

Alles kan tegenwoordig van afstand in en uitgeschakeld worden. Of het nu gaat om de TV, verlichting of de verwarming. Met verschillende apps kan je alles in huis besturen. Wat de laatste jaren steeds populairder wordt zijn de smart verlichting. Met deze verlichting is het niet alleen mogelijk om de verlichting van een afstand aan en uit te zetten, maar kun je ook de kleur van het licht veranderen! Toe aan wat romantiek op de slaapkamer? Zet dan de kleur van je LED Inbouwspot naar rood. In de keuken behoefte aan helder licht? Kies dan een witte of blauwe kleur voor extra helderheid. Geef je een feestje? Dan zet je de lichten toch op standje disco!? Je gasten staan gegarandeerd versteld!

2. Flexibele tablethouder

Tegenwoordig is tv-kijken via de TV niet meer zo gebruikelijk als een tiental jaren geleden. Steeds meer worden programma’s later teruggekeken via een smartphone of tablet en ook streamingdiensten worden met de dag populairder. Een tablet wordt daarom ook steeds populairder. Dit is met name handig als jij en je partner weer eens ruzie hebben om de afstandsbediening. Dan kan de ander er toch bij blijven zitten zonder dat je ook gelijk mee moet kijken naar de TV. Voor dit soort stellen is deze gadget uitermate geschikt. Met de flexibele tablethouder is het mogelijk om je tablet in een klem vast te zetten en deze vervolgens aan de salontafel of bank vast te klikken. Hierdoor kan je lekker op de bank blijven zitten, zonder dat je de hele tijd je tablet vast moet blijven houden.

3. Smartphone beamer

Deze gadget zal je vast niet iedere dag gaan gebruiken, maar het is wel hartstikke leuk om hem in huis te hebben. Als jij weer terugkomt van een lange vakantie wil je natuurlijk wel al je foto’s aan familie en vrienden laten zien. Aangezien vakantiefoto’s tegenwoordig allemaal met een mobiele telefoon worden genomen in plaats van een camera, is het leuk om je foto’s toch centraal aan je visite te tonen. De smartphone beamer vergroot beelden van je smartphone tot wel 8x! Zo kan je samen met

Geef een reactie