ModeTipsVrouwen

5 Hipste Make-up merken van 2020

Make Up
1.13KViews

We worden ons steeds meer bewust van onze impact op de natuur. Hierdoor zij we steeds kieskeuriger geworden in de producten die we kopen en de merken waar we voor kiezen. In 2020 zit je in ieder geval goed qua make up, als je voor een van de onderstaande merken kiest. Elk draagt op zijn manier een steentje bij aan het milieu.

Lushmascara waarvan je

Lush staat voor verse handgemaakt, vega(n) cosmetica dat niet op dieren getest is. Ze maken gebruik van biologische groenten en fruit, de beste etherische oliën en veilige synthetische ingrediënten. De producten worden vers en met de hand gemaakt. Daar waar mogelijk wordt er geen of zo min mogelijk verpakkingsmaterialen gebruikt. Je kan er dan ook terecht voor onder andere verpakkingsvrije shampoo bars. Bij de make up heb je onder andere mascara waarvan je de verpakking terug kan brengen naar de winkel en vloeibare eyeliner.

vegan cosmetica

Yves Rocher

Bij Yves Rocher is de natuur het hart van al hun formules. De onderzoekers van het bedrijf ontcijferen dagelijkse de genialiteit van het plantenrijk om zo de allerbeste actieve stoffen te kiezen. Alle producten van Yves Rocher zijn gegarandeerd veilig, doeltreffend en zintuiglijk. De bescherming van het milieu staat centraal bij alles dat ze doen. Hierbij maakt het niet of het gaat om hun eigen producten of om sponsoring. Ze hebben de levenscyclus van de producten in eigen beheer, waardoor ze hun milieu voetafdruk verkleinen. Je kan er niet alleen terecht voor make-up, maar ook voor lichaamsverzorgingsproducten, haar en parfum.

Rituals

Bij Rituals geven ze niet alleen om de persoonlijke welzijn van hun klanten, maar ook om het welzijn van het milieu. Ze doen er dan ook alles aan om de planeet te beschermen, te behouden en er voor te zorgen door gepaste actie te ondernemen om hun footprint op moeder aarde te beperken. Dit doen ze zodat ook toekomstige generaties nog kunnen genieten van de schoonheid van de aarde. Rituals is het merk als je je wil omringen met rust en luxe, dankzij heerlijk ruikende geuren. Je kan er terecht voor zowel make-up als lichaamsverzorgingsproducten, interieurparfum en meer.

Sevich

Sevich heeft zich toegewijd aan de volksgezondheid en heeft respect voor de kracht van de natuur. Ze hebben een strenge selectie van grondstoffen en het productieproces wordt ook streng gecontroleerd. Ze houden zich veel bezig met haar producten, ideaal als je ook op zoek bent naar iets om te doen met dun haar kapsels. Maar ze doen ook steeds meer met make up. Het bedrijf staat bekend om haar goede een betaalbare wimperserum.

KVD Vegan Beauty

KVD Vegan Beauty is het merk van de bekende tattoo artiest Kat Von D. Het is een vegan make up merk van hoge kwaliteit dat geheel vrij is van dierenleed. Met deze make up hoef je niet te kiezen tussen goede make up en compassie. Het begon allemaal met 4 rode lippenstiften in 2008, maar is ondertussen uitgegroeid in een bedrijf met honderden hoog presterende, vegan en dierproefvrije producten.

Geef een reactie