Wonen

Je eigen beautyhoekje in de slaapkamer

make-up tafel
2.39KViews

Heb jij, net als de meerderheid van de vrouwen, een hele make-up stash waardoor je badkamerkastjes uitpuilen en je geen plaats meer hebt voor andere beauty- en verzorgingsproducten? Dan is een make-uptafel de ideale oplossing. Je hebt vast nog wel een onbenut hoekje in je slaapkamer waar je die kaptafel probleemloos integreert en zo een beautyhoekje creëert waar je al je make-up kwijt kan. Hier vind je alvast enkele tips om dat beautyhoekje zo praktisch mogelijk in te richten!

Een make-uptafel met de juiste afmetingen

Ben je gezegend met een grote slaapkamer? Dan kan jij je helemaal laten gaan en hoef je niet zozeer rekening te houden met de afmetingen van je kaptafel. Maar de meesten onder ons zullen wel even aan het meten en rekenen moeten gaan zodat jouw nieuwe meubel niet buiten proportie is in verhouding met je slaapkamer. Weet je precies hoe groot jouw nieuwe make-uptafel mag zijn? Dan kan je op zoek gaan naar het perfecte exemplaar! In de webshop van meubelwinkel Emob vind je heel wat verschillende modellen: van mooie rechte modellen tot praktische hoekmodellen in rustgevende, neutrale kleuren die in elk slaapkamerinterieur passen. Je vindt er ongetwijfeld de perfecte make-uptafel voor jouw slaapkamer.

make up tafel

Een comfortabel krukje of stoeltje

Je make-up aanbrengen doe je maar beter op een comfortabel krukje of stoel om uitschuivers – letterlijk en figuurlijk – te vermijden. Kies voor een krukje met zachte zitting in de kleuren van je kaptafel of net in een heel contrasterende kleur voor een verrassend effect. Heb je er altijd al van gedroomd om een designmeubel in huis te halen maar wist je nooit goed precies waar je het zou gebruiken? Een prachtige designstoel aan jouw make-uptafel geeft jouw beautyhoekje meteen een klassevolle uitstraling.

Een handspiegeltje

De meeste kaptafels zijn standaard uitgerust met ingebouwde spiegel. Sommige hebben zelfs een heus spiegelpaneel waarvan een deel draaibaar is zodat je jouw make-up en kapsel vanuit verschillende hoeken kan bekijken. Heb je een make-uptafel met vaste spiegel? Dan is een handspiegeltje onmisbaar! Het is spotgoedkoop en ongetwijfeld een van de beste aankopen die je kan doen om jouw beautyhoekje compleet te maken.

Een kaptafel voor moeder en dochter

Droomde jij vroeger als klein meisje ook al van jouw eigen kaptafel? En heb je een mini-me rondlopen thuis? Tijd om jouw kinderdromen waar te maken en jouw kleine prinses te verrassen met haar eigen make-uptafeltje! Ook voor kinderen zijn er heel wat modellen op de markt. Zo vind je make-uptafels in neutrale kleuren die ook heel de tienertijd meegaan, maar ook kaptafeltjes in typische meisjeskleuren zoals roze of in prinsessenthema. Plaats beide make-uptafels naast elkaar en creëer jullie eigen beautyroutine. Ideaal voor onvergetelijke moeder-dochtermomenten!

 

Geef een reactie