GezondheidTips

De beste huidverzorging

De beste huidverzorging
973Views

De huid is een van de grote organen die we hebben en kan rond de 20 kilogram wegen. Het is er ter bescherming en bedekking van ons lichaam. Verder is onze huid opgebouwd in de opperhuid, lederhuid en de onderhuidse bindweefsel. In deze lagen zitten dan weer andere delen. Ons gezicht is maar een kleine oppervlakte die bedekt wordt met onze huid, maar toch lijken daar de meeste huidproblemen zoals acne, eczeem en couperose. Deze kunnen ontstaan door dat u uw gezicht niet goed reinigt, niet de juiste gezichtsproducten gebruikt, een minder goed veen barrière van de huid, beschadiging van de huid of door te veel blootstelling aan de zon. Natuurlijk kunnen ook genetische aspecten een tol spelen en omgeving. In de puberteit is het vanzelfsprekend dat de meeste jonger last zullen krijgen van acne toch kunnen deze eventueel geminimaliseerd worden door de juiste gezichtsproducten te gebruiken, gezond te eten en genoeg te drinken en bewegen. De laatste 3 tips heeft u zelf in de hand, maar bij de eerste tip zou beauty fashion u misschien op weg helpen. Via Luminablog kunt u de reviews van klanten lezen die al een ervaring hebben met de producten van dit bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u een beter beeld krijgt van de producten van Beautyfashionshop.

Wat is Beautyfashionshop?

Beautyfashionshop is een online webshop waar u enkele verzorgingsproducten kunt vinden. Het is een shop met vele ervaren specialisten erin. De volledige naam van het bedrijf is BEMA Beauty product en is opgericht in 1996. Het is ontstaan uit een schoonheidssalon door Han en Sharon Bruggink. Sharon Bruggink heeft voor haar start voor het bedrijf al in meerdere beauty salons gewerkt en is schoonheidsspecialist. Op een jonge leeftijd van 22 had zij al haar eigen salon in een Hotel in Enschede. Na haar ervaring daar te hebben opgedaan nam zijn 10 jaren later de beauty & wellness van Hotel Bad Boekelo over. Dit is een hele prestatie met vele ervaringen. In 2009 is zijn dan mede eigenaar geworden van BEMA Beauty Products. Hans daarentegen is niet in het veld gegaan als schoonheidsspecialist zijn voorkennis heeft hij opgedaan als small Business & Retail Management. Hierna is hij 8 jaren werkzaam geweest bij de ING bank. In 2009 heeft hij BEMA opgericht. Hij houdt zich vooral bezig met import, ontwikkeling van de e-commerce branche en het bedenken van nieuwe diensten en producten. BEMA heeft 3 webshops waar u terecht bent voor huidverzorging, make-up en parfum.

Producten

U kunt op de webshop dus terecht voor een breed scala aan huidverzorgingsproducten, make-up en parfum. Beautyfashion biedt u deskundige en vrijblijvend advies aan op uw producten die u wenst te bestellen. Beautyfashion huidverzorging focussen zich vooral op professionele verzorging en huidproblemen waarbij ze u graag willen helpen zoals dit ook in een salon gebeurt. Dit kan natuurlijk met de jarenlange ervaring. Op de markt zijn er vele producten en dit kan soms verwarrend zijn. Om een goede keuze te maken wat u past is het van belang om te weten wat voor huidtype u heeft, heeft u een droge huid, gevoelige huid of een normale huid. Dit kan u helpen bij het uitkiezen van de juiste producten. Ook bij dit advies kunnen zij u helpen. Als u meer over het bedrijf wilt weten kunt u de reviews van klanten lezen die al producten en adviezen bij dit bedrijf hebben gehad. 

 

Geef een reactie