ModeTips

Body met een getailleerde pasvorm

slimfit
1.8KViews

Ben je onlangs een hoop afgevallen of vertoef je veel uren in de sportschool om jouw lichaam te trainen? Dan ben jij zeker weten een getailleerd overhemd waard! Bij overhemden.com vind je diverse soorten overhemden in verschillende pasvormen. Waarschijnlijk kun jij met jouw lichaam alle pasvormen aan. Maar waarom zou je niet kiezen voor een overhemd dat jouw lichaam waarvoor je zo hard gewerkt hebt beter laat uitkomen? Een overhemd dat lekker zit maar toch strak rondom het lichaam aansluit. Kies voor een slimfit overhemd.

Slim fit overhemden in diverse designs en kleuren

Ook de slim fit overhemden zijn er in vele kleuren, designs en in merken. Neem maar eens een kijken op overhemden.com en kies voor de zoekfunctie slim fit. Je komt zowel effe als gestripte overhemden tegen en ook overhemden met print. Zo kun je voor iedere gelegenheid gegarandeerd het juiste slim fit overhemd vinden!

Slim fit moet niet te strak zitten!

Ook een slimfit overhemd dat rondom je lichaam aangesloten zit dient niet te strak te zitten. Een ruimte van ongeveer 4 tot 8 cm rond het middel mag gerust en is aan te raden voor extra comfort. Wil je nog een stapje verder gaan om jouw lichaam te laten zien aan de buitenwereld? Kijk dan eens naar de super slim fit overhemden. Let wel op! Je moet dan echt slank of getraind zijn, niet iedere man staat een extra slim fit overhemd mooi.

Een slimfit overhemd bestellen en laten bezorgen!

Overhemden.com levert overhemden direct uit voorraad. Dat betekent dat je nooit lang op je overhemd hoeft te wachten. Binnen 3 werkdagen kun je de order thuis verwachten, meestal zelfs sneller. Je hoeft er niet voor thuis te blijven want de overhemden worden per brievenbuspost verstuurd. Je kunt voor het bepalen van de juiste maat overhemd de maattabel op de website gebruiken. Mocht je toch verkeerd gegokt hebben en het overhemd is te groot of te klein dan kan het altijd kosteloos geretourneerd worden.

 

Geef een reactie