Tips

De drie mooiste fietsroutes van Nederland

De drie mooiste fietsroutes van Nederland
428Views

Je wilt echt gebruik maken van je nieuwe fiets. Het enige wat je hoeft te doen is een goed fietspad te vinden. Wij kunnen helpen en daarom hebben wij speciaal voor jou hebben 4 van de  mooiste fietspaden van ons land voor je geselecteerd om te flaneren. Nederland is echt een  fietsland. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de veiligheid van fietsers in het verkeer en de wegenbouw. Er komen dus steeds meer fietspaden bij! Het is erg handig, want er is niets fijner dan  fietsen in de zon. Blijf deze blog lezen en geniet van je fiets!

Regio Amsterdam

Fiets de 30 kilometer lange route over verschillende dijken van Waterland en het IJ. Op deze route komt u langs  de mooie dorpen van het Zuiderzeetijdperk. Het voelt alsof je teruggaat in de tijd in een tijdmachine. Ga door de bloeiende 16e-eeuwse Monikendam. In de buurt van deze plaats ligt Beek van Waterland, bijna alle gebouwen zijn rijksmonumenten. Deze route is de rit waard en de moeite waard om onderweg alles te waarderen.

Koninklijke fietsroute

Kroondomein Het Loo ligt ten westen van Apeldoorn. U reist door het koninklijke bos en rijdt naar de richting op van Vaassen. Kenmerkend voor het gebied is dat het al honderden jaren in verband wordt gebracht met het Huis van Oranje-Nassau. De totale lengte van de route is  36 km. Een andere bijzondere plek die deze route met zich meebrengt is Kasteel Cannenburg. Je kunt hier stoppen en de binnenkant van dit kasteel bekijken. Heb je ontzag voor historie gecombineerd met prachtige natuur? Dan is deze route zeker een aanrader!

Texel

Een van de mooiste fietspaden van Nederland bevind zich op het prachtige Texel. Deze route is 36 km lang en je ziet alle parels van het eiland. Op deze route rijdt u voornamelijk langs De Slater. Het is een natuurgebied met een open verbinding  met de Noordzee. Vergeet tijdens deze fietstocht  niet iets af te wijken van de route om de vuurtoren te bezoeken!

Piest

Ben je op zoek naar een goede e-bike om  door heel Nederland te reizen? Kijk dan eens bij fietsenwinkel Piest. Piest helpt je graag verder met een uitgebreid assortiment e-bikes!

Geef een reactie