ModeTipsVrouwen

De vier mooiste accessoires voor je smartphone

De vier mooiste accessoires voor je smartphone
893Views

Gebruik jij je smartphone veel? Grote kans dat het antwoord op die vraag ‘ja’ is. Naast bellen en WhatsAppen is tegenwoordig ook FaceTimen, sociale media checken en het maken van foto’s en filmpjes aan de orde van de dag. Om die ontwikkeling nog eens een extra duwtje in de rug te geven, worden er ook steeds meer accessoires op de markt gebracht, die deze activiteiten vergemakkelijken of simpelweg je smartphone upgraden. In de praktijk blijkt dat zeker vrouwen graag gebruikmaken van deze accessoires. Benieuwd om wat voor accessoires het precies gaat? Lees dan deze blog!

Het telefoonhoesje

Heb je toevallig een van de iPhone hoesjes nodig? Met stip op nummer één staat het telefoonhoesje. Een telefoonhoesje is namelijk niet alleen mooi maar biedt ook nog eens bescherming aan je kostbare smartphone. Wat wil je nog meer? Er zijn ontelbaar veel telefoonhoesjes op de markt, dus je vraagt je vast af welk telefoonhoesje daar nu bovenuit springt. De Retro Leather Cover van het merk Fierre Shann is zo een eyecatcher. Dit telefoonhoesje is gemaakt van echt leder en geeft je smartphone een super chique uitstraling. Daarbij biedt het aan de achterzijde ook nog eens plek voor twee pasjes. Het hoesje is verkrijgbaar in de kleuren rood, grijs, bruin, blauw en geel.

Het telefoonhoesje

 

De PopSocket

De zogeheten PopSockets zijn handvatten die je plakt op de achterzijde van je smartphone. Zodoende heb je een betere grip op je toestel. Dit is bijvoorbeeld enorm handig bij het maken van foto’s en filmpjes, wat tegenwoordig natuurlijk enorm hip is. Selfies maken, filmpjes maken voor in je story Instagram, het hoort er vandaag de dag allemaal bij. Een PopSocket helpt in deze gevallen bij een betere grip, waardoor je dingen beter in beeld kunt krijgen en je telefoon niet zo snel laat vallen. Neem dan deze PopSocket van het merk Richmond & Finch. Dankzij de super leuke print maakt deze PopSocket jouw smartphone echt helemaal af.

De PopSocket

Bluetooth oordopjes

Dan hebben we nog de draadloze oordopjes die tegenwoordig helemaal hip zijn. Deze draadloze oordopjes werken middels een bluetooth verbinding tussen je smartphone en je oordopjes. Zo kun jij gemakkelijk muziek luisteren zonder telkens in de knoop te zitten met een kabel. En ook wat betreft bluetooth oordopjes zijn er uiteraard super leuke designs op de markt. Check dan ook deze draadloze oortjes met een marmer print van het merk Happy Plugs. Marmer is de laatste tijd natuurlijk helemaal hip, dus met deze oordopjes kom jij helemaal fashionable voor de dag.

Bluetooth oordopjes

Draadloze opladers

En om nog maar even door te gaan op de trend die we zojuist bespraken, zie hier deze fantastische draadloze oplader van het merk Richmond & Finch. Met deze draadloze oplader hoef je enkel en alleen je smartphone erop te leggen, waarna er een bluetooth verbinding zal ontstaan. Hierdoor kan jouw smartphone draadloos worden opgeladen. Hoe handig is dat! Bijkomend voordeel is dat deze draadloze oplader ook nog eens geweldig staat op je nachtkastje. Dankzij dit fantastische laadstation kun je gerust vaarwel zeggen die lelijke opladers met lange kabels. Kortom, een ware verrijking voor zowel je smartphone als voor je nachtkastje of waar je hem dan ook gaat neerleggen.

 Draadloze opladers

Geef een reactie