ModeTips

Deze items moeten in jouw kledingkast hangen dit najaar!

Deze items moeten in jouw kledingkast hangen dit najaar!
396Views

Momenteel genieten we uiteraard nog volop van de zomer en heerlijke, luchtige kledij. Inmiddels zijn modeontwerpers alweer maanden druk bezig om de mooiste najaarscollecties samen te stellen. Sommige kledingstukken zijn inmiddels al verkrijgbaar in de winkels en webshops. De hoogste tijd dus ook om je alvast te verdiepen in de modetrends van het najaar van 2022. Welke items mogen niet ontbreken in jouw kledingkast dit najaar?

Boho stijl

Deze stijl zagen de meeste modeliefhebbers niet echt aankomen. De boho stijl was al eerder populair in ons land, maar werd ook al weer snel van de kaart geveegd. Inmiddels neemt de populariteit voor deze stijl steeds verder toe en zullen we deze naar verwachting steeds vaker gaan zien het komende jaar. Summum is bijvoorbeeld een bekend Nederlands label wat wereldwijd bekend staat om haar unieke kleding en internationale touch. Hier kan je ook terecht voor kleding in een gave boho stijl en geheel eigentijdse uitstraling. Kleding voor vrouwen die eens van een beetje anders houden. En laten we wel wezen, in het najaar van 2022 mag je écht opvallen.

Knitwear

Knitwear blijft onmisbaar gedurende het najaar en de winter. Ook in 2022 zal dit het geval zijn. heerlijk om jezelf weer te verwennen met een extra warme trui of een lange zachte jas. Nukus heeft inmiddels al weer een hele lijn knitwear online gezet. Zo kan je stiekem al wegdromen naar chocolademelk met slagroom op de bank, een schaaltje pepernoten, een heerlijk bordje met stamppot van je moeder en hele dagen series bingen op de bank. Wie zegt dat het najaar saai is?

Fluffy jas

Een relatief onverwachte, maar stiekem ook wel de meest comfortabele trend van dit moment. Namelijk de fluffy jas. En dan met name de jassen die eigenlijk een beetje weg hebben van een lekkere dikke badjas. Het klinkt misschien een beetje vreemd om hiermee over straat te gaan, maar dit wordt echt dé trend van dit najaar. Stiekem is het ook nog eens heel multifunctioneel. Buiten loop je er heerlijk warmpjes en comfortabel bij en binnen klim je er ook nog eens mee op de bank. Ook nog eens heel goed tegen onnodig energieverbruik.

Uitbundig

Less is more… die stijl hebben we de afgelopen jaren flink aangehouden. Inmiddels gooien we het roer volledig om. We blijven niet meer rustig zitten en houden onze monden. In de mode is dit goed terug te zien. We komen in opstand, komen op voor onze rechten en laten zien wie wij zijn en waar we voor staan. Dat gebeurt ook door het dragen van uitbundige en bovenal kleurrijke kleding. Drukke patronen, felle kleuren, het kan allemaal dit najaar. Mensen die een voorliefde hebben voor opvallende kledij kunnen dus hun lol op dit najaar. Niets is te gek. Werkelijk alles kan en mag. 

Geef een reactie