TipsVrouwen

Een mooi lichaam voor de zomer

mooi lichaam zomer
824Views

Een mooi en perfect lichaam voor de zomer is iets wat veel vrouwen willen. Een slanke taille, een platte buik en mooie strakke billen. Dat klinkt ideaal, maar hoe bereik je dat eigenlijk? Er valt genoeg informatie te vinden in bijvoorbeeld een online magazine maar als je verder leest krijg je nu al wat tips voor een ideale summerbody.

Wat wel en niet doen?

Ga nu niet als een malle tekeer in de sportschool en ga ook vooral niet extreem minder eten. Je wilt immers wel gezond blijven en dat perfecte lichaam op een gezonde manier verkregen hebben toch? Jouw lichaam heeft tijd en geduld nodig om mooi en perfect te worden. Je kunt beginnen met elke dag voldoende water te drinken en te gaan opletten op wat je allemaal in je mond stopt. Daarnaast is voldoende bewegen ook heel belangrijk. Qua beweging kun je denken aan een fijne avondwandeling, kilometers maken op de fiets of begin eens met een rondje joggen.

Blijf realistisch

Zitten brede heupen in de familie? Of misschien een atletische bouw? Iets wat genetisch bepaald is valt niet te veranderen met voeding en beweging. Je hebt het helaas maar te accepteren en dat valt niet altijd mee. Je wilt zo graag die slanke dijen en je zou willen dat je armen niet zo mannelijk gespierd waren. Vergelijk het eens met je schedel. Een smaller hoofd zul je nooit krijgen omdat je je schedel onmogelijk kunt veranderen zonder operatieve ingrepen. Smallere vingers, vollere lippen en grotere borsten zijn allemaal voorbeelden van lichaamsdelen die niet met voeding en beweging aangepast kunnen worden. Nu voel je je vast niet vrolijker, maar er is echt nog hoop. De kunst is om jouw lichaam zodanig te presenteren dat het er perfect uitziet zonder maatje 34/36. Terwijl jij bezig bent met het perfectioneren van je lichaam kun je ervoor kiezen vaker zwarte kleding te dragen. Zwarte kleding slankt af. Ook donkerblauw of donkergroen hebben dit effect. Draag je graag kleding met strepen? Kies dan voor verticale strepen en niet voor horizontale. Deze laatste laten je breder lijken en door verticale strepen lijk je langer. Probeer bovenstaande tips eens uit en wees geduldig. Succes!

Geef een reactie