TipsWonen

Een ode aan het Gant mannen overhemd

gant overhemd
1.55KViews

Het klassieke mannenoverhemd van het merk Gant, mag zeker niet ontbreken in uw kledingkast. Overhemden.com heeft een brede collectie in dit Amerikaanse modemerk. De overhemden zijn tijdloos en geschikt voor iedere leeftijd. Gant maakt overhemden sinds 1949 zowel met lange als met korte mouw. Meer dan 200 overhemden in verschillende kleuren. Bekijk ze eens online.

De nieuwe technologie ‘Tech Prep’ maakt het overhemd zeer comfortabel

Ooit in de overhemden wereld, van Tech Prep gehoord? Wij wel. Wij verkopen namelijk deze overhemden van het merk Gant. Ze zijn waterafstotend en snel drogend. U vind dit materiaal terug in de gehele collectie. Het vocht wordt direct van het lichaam afgevoerd waardoor u optimaal comfort hebt. Door het stretch materiaal kunt u gemakkelijk bewegen.

De oversized look mag gezien worden

Vroeger werd veel slim fit gedragen. Het mag nu in het modebeeld best wat meer oversized zijn. Fijn ruimvallend, wat een heerlijk draagcomfort geeft. U kunt er ook wat details mee verbloemen. Om er nog beter uit te zien.

Kies voor kleuren die goed samengaan

Een effen kleur dragen in een overhemd, is een veilige keuze. Bijna elke stropdas staat netjes op bijvoorbeeld een donderblauw of wit overhemd. Veel mannen kiezen hiervoor, omdat ze goed voor de dag willen komen. En niet durven te experimenteren. Begrijpelijk. Toch kan het heel verassend zijn, een Gant overhemd te kiezen in een uitgesproken kleur. Of draai het eens om. Een stropdas in een fel rode kleur, staat prachtig op een chique zwart overhemd. U creëert hiermee een wat heftiger contrast, waarmee u zeker de aandacht trekt. Let wel op de goede kleurcombinaties, zodat het geen bonte kermis wordt.

Een felgekleurd maatpak haalt veel mensen niet op. Het laat al snel een mix van kleuren zien, die niet overeenkomen. Effen kleuren zijn beter geschikt voor het dragen van een kostuum. Het past bij iedere situatie. Voor vrolijke gelegenheden tot sombere begrafenissen.

Geef een reactie