TipsVrouwen

Feestdagen op kantoor

Feestdagen op kantoor
1.08KViews

Hoewel bedrijven vaak dicht zijn op officiële feestdagen, is het wel leuk om hier even stil bij te staan. De feestdagen waar jij als bedrijf iets mee kunt voor jouw personeel zijn bijvoorbeeld Pasen, Sinterklaas en Kerst. Daarnaast zijn er nog heel veel nationale dagen die door de jaren heen zijn vastgesteld, waar jij als bedrijf op in kunt spelen. Wat dacht je van de Dag van de Arbeid of Valentijnsdag! Altijd even een extra reden om bijvoorbeeld jouw personeel even te laten weten dat je ze waardeert door middel van een klein cadeautje. Hiermee maak jij je personeel ook weer blij en draagt dit automatisch weer bij aan de motivatie van de werknemers.

Teambuilding gedurende uitjes

Teambuilding is erg belangrijk binnen een bedrijf, want hierdoor ontstaat er een goede sfeer en dat draagt bij aan de productiviteit. Organiseer bijvoorbeeld eens een paaslunch, kerstdiner of vier samen Sinterklaas. Hierbij roep je jouw personeel bij elkaar en maak je er samen een leuke tijd van. Niets is zo belangrijk dan een fijne sfeer onderling en je wilt natuurlijk ook je werknemers af en toe even in het zonnetje zetten en ze bedanken voor hun werk de afgelopen periode. Dit draagt indirect dan ook weer bij aan de werknemerstevredenheid binnen het bedrijf.

eten werk

Een klein presentje

Wil je liever iets kleins regelen voor je werknemers? Dat kan natuurlijk ook! Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het gebaar en niet om de grootte van het cadeau. Maak bijvoorbeeld een leuk geschenkentasje en vul dat met een aantal kleine geschenken. Je kunt deze tasjes rondom een speciale dag uitdelen of bijvoorbeeld bij iedereen op het bureau zetten zodat iedereen ‘s ochtends al direct vrolijk wordt zodra ze het kantoor binnenstappen.

Een persoonlijk cadeautje

Om er nou echt een persoonlijk bedrijfscadeau van te maken kun je diverse artikelen laten bedrukken met een logo. Je hoeft natuurlijk niet alleen met feestdagen iets te geven, maar bijvoorbeeld ook voor de start van de zomervakantie. Kies een paar leuke zomerartikelen uit en stop dit in het geschenkentasje.

Geef een reactie