TipsWonen

Drie snacks die niet mogen ontbreken op jouw feestje 

Drie snacks die niet mogen ontbreken op jouw feestje
809Views

Geef je binnenkort een feestje? Dan mogen lekkere snacks natuurlijk niet ontbreken. Niet iedereen vindt dezelfde snacks lekker, maar om iedereen te plezieren kan je het beste kiezen voor de meest populaire snacks. Ben je benieuwd naar deze populaire snacks? Lees dan verder voor inspiratie! 

Doritos 

De populaire Doritos chips zal bij iedereen in de smaak vallen. Deze chips is gemaakt van mais en vervolgens in de bekende driehoek vorm gesneden. De populairste doirtitos smaken zijn Cool American, Nacho Cheese en Sweet Chili Pepper. Naast de driehoek chips, heeft Doritos ook bites. Dit zijn kleine chips met honey of paprika smaak. 

M&M’s

De meeste mensen kennen ze wel: de M&M’s. Deze bekende chocolade bolletjes zijn er met verschillende vullingen, zoals pinda, dubbele chocola en crispy. Wil je jouw gasten verassen met een bijzondere M&M smaak? Kies dan de variant met brownie, lime of pretzel. Als je verschillende smaken kiest, is het leuk om met de gasten een M&M proeverij te doen. 

Themasnoep 

Geef je een feestje met een bepaald thema? Dan is het leuk om snoep te kiezen die past bij dit thema. Bij een Halloween feest kan je kiezen voor snoep in de vorm van doodskoppen, spookjes, pompoenen of spinnen. Geef je een onderwaterfeest? Kies dan voor snoepdolfijnen, snoepkikkers of snoepkrokodillen. 

Bestel de snacks!

Doritos en M&S’s zijn momenteel de populairste snacks voor op een feestje. Deze snacks zullen dan ook bij iedereen in de smaak vallen. Bij een themafeestje is het een leuk idee om het thema door te voeren in de snacks. Ben je opzoek naar themasnoep? Neem dan een kijkje op de website van Candyonline. Deze partij heeft een enorm aanbod aan snoep, chips en frisdrank. Kortom, alles wat je nodig hebt als je een feestje organiseert!

Geef een reactie