TipsWonen

Grote glazen ramen in jouw bedrijf is een musthave!

grote glazen ramen
1.84KViews

Bedrijven zweren bij grotere ramen

Mensen en bedrijven durven zichzelf en hun directe omgeving tegenwoordig te laten zien. Die trend gaat logischerwijs hand in hand met de opmars van grote glazen ramen. Waren grotere ramen in je bedrijf eerst nog een trend, tegenwoordig is het een must. Behalve dat grote glazen ramen zorgen voor een moderne uitstraling is het nog goed voor je personeel ook.

Zonlicht doet mensen goed

Grotere ramen in je bedrijf betekenen vaak een overdaad aan heerlijk natuurlijk daglicht en lichtinval binnen. Daarnaast speelt een ander aspect een belangrijke rol in het feit dat bedrijven steeds vaker kiezen voor grotere ramen een voorname rol. Het is namelijk bewezen dat zonlicht zorgt voor een vergroot gevoel van welzijn en energie. En dat zal elke werkgever als muziek in de oren klinken. Met andere woorden: grote ramen in je bedrijf laten je personeel beter functioneren of zorgt er in elk geval voor dat mensen zich beter voelen.

Luifel

Behalve werknemers die zich uitstekend voelen vanwege de factor (zon)licht, staan grote ramen ook gewoon prachtig. Hoewel de ramen uitermate zwaar zijn, zijn ze allesbehalve log. Met slanke profielen van aluminium ben je zelfs eerder geneigd het tegendeel te denken. Groot kan heel goed subtiel zijn, dat bewijzen deze ramen in je bedrijf wel. Toegegeven, meer licht kan ook betekenen dat het veel warmer wordt op de werkvloer in de loop van de dag. Ook daar is echter een simpele, oplossing voor. Met een luifel houd je het zonlicht dat voor extra warmte in de middag zorgt prima tegen, in de ochtend laat je de dan nog minder scherpe zonnestralen gewoon heerlijk op je werknemers schijnen. Grotere ramen bieden dezelfde functionaliteit als ramen van ‘normale’ grootte. Ze zorgen voor isolatie (en reduceren zo de energienota) en zijn onderhoudsvriendelijk. De raamprofielen zijn als het ware weggewerkt en amper zichtbaar en vanwege de opmars van de grote ramen zijn ook de verschillende werkwijzen om de ramen te plaatsen sterk verbeterd.

Nog een argument om te kiezen voor grote glazen ramen in je bedrijf is natuurlijk het uitzicht. Hoe groter de ramen, hoe meer je ziet van de omgeving. De opmars van de grote glazen ramen lijkt daardoor niet te stoppen. En dat is helemaal niet erg

Geef een reactie