TipsVrouwen

Heerlijke parfum kopen maar niet de kosten voor het dure flesje betalen

Heerlijke parfum kopen
1.49KViews

Wanneer je gek bent van heerlijke parfum geef je waarschijnlijk veel geld uit aan die schitterende flesjes in de bekende parfumerieën. Maar wanneer je voor nog niet eens de helft van het geld overheerlijke parfums kunt kopen, zou de dat doen? Ook wanneer je niet die schitterende designer flesjes koopt, maar gewoon een standaard verpakking? Wanneer de geur een nummer heeft in plaats van een populaire reclame naam van een duur merk? Dan is dit artikel iets voor jou. Het is namelijk mogelijk om voor hetzelfde geld vele malen meer parfums van zeer goede kwaliteit te kopen. We vertellen je hoe.

Dezelfde parfum in een onherkenbare verpakking

Een geur valt niet te patenteren, hierdoor is het mogelijk om geuren ofwel geurconcentraten in te kopen bij dezelfde fabrieken waar ook bekende merken inkopen. De flesjes, namen en het design van een parfum is wel vast te leggen met een patent en dat wordt natuurlijk ook volop gedaan door de grote parfummerken wereldwijd. Ongeveer 80% van de totale wereldwijde markt in parfum komt vanuit de Duitse fabriek genaamd DROM, deze fabrikant is gevestigd in de buurt van München en fabriceert parfum concentraten voor heel veel parfum merken.

Ook de FM Parfum komt uit deze fabriek. Echter wordt deze niet verpakt in dure flessen. Ook krijgt deze parfum geen spectaculaire naam en ook geen reclamecampagne voor promotie. Dit scheelt enorm in de kosten. Deze besparing is terug te leiden in de prijs van de simpele flesjes met kwalitatieve parfum. Wanneer je van de geur houdt en niets om de verpakking of het merk geeft is dit dus jouw kans om veel meer geurtjes te kopen voor hetzelfde bedrag wat je zou uitgeven in de parfumerie.

Wat is het verschil tussen een parfum en een eau de toilette

Wist jij dat een parfum pas een parfum genoemd mag worden wanneer er minimaal 20% aan geurconcentraat in zit? Over het algemeen kopen we in de parfumerie een eau de toilette waar minimaal 10% geurconcentraat toegevoegd wordt. Deze is uiteraard een stuk goedkoper dan de parfum variant. Een gemiddelde bekende dames parfum in een flesje van 30 ml kost zo’n 250 euro. Voor een eau de toilette ligt de prijs rond de 80 euro voor 50 ml. Zonder flesje, dure verpakking, en reclame merk betaal je voor een echte parfum zo’n 20 euro. Nogmaals in de kwaliteit zal er onderling geen verschil zitten maar de dure marketing, huisvesting, klantbeleving en patentkosten dragen bij aan een zeer groot prijsverschil. Zoek eenvoudig het nummer op wat bij jouw favoriete geur past en bestel voortaan alle parfums online voor een stuk minder geld. Wanneer je nieuwe geuren wilt uitproberen, is het mogelijk om eerst een tester te bestellen voordat je overgaat tot het kopen van een flesje parfum.

Geef een reactie