TipsVrouwen

Hoeveel kost laserontharing?

hoeveel kost laserontharing
1.91KViews

Ongewenste haargroei of overbeharing is een doorn in het oog voor veel vrouwen én mannen. Hier wordt dan ook veelvuldig over geklaagd. Nu de zomer weer bijna voor de deur staat, doen we er als vrouw alles aan om ongewenste haargroei te verwijderen. Wie regelmatig de benen, oksels of de schaamstreek scheert, weet dat de haargroei soms al binnen enkele uren weer zichtbaar wordt. Het lijkt soms wel alsof je voor niets geschoren hebt. Een goede oplossing is definitieve laserontharing. Hiermee ben je gegarandeerd van ongewenste haargroei af. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk, wat zijn de voordelen en hoeveel kost laserontharing precies? Dat lees je in dit artikel.

Hoe werkt definitief ontharen?

 

Definitief ontharen is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Vrouwen zijn het zat om dagelijks de benen, oksels en schaamstreek te scheren. Dit is niet alleen zeer tijdrovend, maar kan ook nog eens huidirritaties veroorzaken. Met definitieve laserontharing is dit probleem verleden tijd, maar hoe werkt dit eigenlijk?

Tijdens de behandeling wordt er, zoals de naam uiteraard al doet vermoeden, gewerkt met laserstralen. Hierbij worden de haarzakjes die op dat moment actief zijn verwijderd. Hou wel in je achterhoofd dat er altijd meerdere behandelingen nodig zijn om tot het resultaat van permanente ontharing te komen. Haarzakjes groeien anders dan je zou verwachten. Deze groeien in een bepaald ritme. Ze zullen dus in de groeicyclus telkens op een ander moment tevoorschijn komen. Bij één behandeling zullen slechts de haarzakjes die op dat moment actief zijn verwijderd worden. Dat is niet voldoende voor permanente ontharing. Daarom zijn meerdere behandelingen nodig om alle haarzakjes gedurende de hele groeicyclus te verwijderen. Alleen dan geniet je van een optimaal resultaat.

Voordelen van definitieve ontharing

Definitieve ontharing is dé perfecte oplossing voor ongewenste haargroei of overbeharing. Maar waarom zou je kiezen voor definitieve ontharing en niet voor één van de andere methodes om van een zachte huid te genieten? Wij zetten de voordelen voor jou op een rijtje:

  • Tijdrovende scheersessies zijn verleden tijd. De dagelijkse terugkeer van haargroei ook. Dat scheelt een hoop stress, irritaties en tijd!
  • Door veelvuldig scheren, harsen of waxen kan de huid irriteren. Hierdoor ontstaan er vervelende bulten of in het ergste geval zelfs ontstekingen in de haarzakjes. Met definitieve ontharing is dit probleem gelukkig verleden tijd.
  • Al na een paar behandelingen geniet je van een optimaal resultaat. Niet voor even, maar voor altijd! Hierdoor zijn er geen ellenlange behandelingen nodig en zo bespaar je een hoop geld.

Hoeveel kost laserontharing?

Bij definitieve laserontharing geniet je na gemiddeld 6 behandelingen van een optimaal resultaat. Maar wat betekent dit voor je portemonnee? Om de prijs voor het ontharen op te stellen, is het belangrijk dat er eerst een consult wordt vastgelegd. Deze afspraak is vaak vrijblijvend en stelt de specialist in staat om de huid te beoordelen. Bij het opstellen van de prijs is de type huid en de grootte van het gebied dat behandeld moet worden van belang. Hij of zij kan tijdens het consult direct inschatten hoeveel behandelingen er precies nodig zijn en wat voor prijskaartje hier aan zal hangen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kunnen de behandelingen

Geef een reactie