Vrouwen

Hyaluronzuur-fillers: de meest gevraagde anti-aging behandeling wereldwijd!

Hyaluronzuur-fillers: de meest gevraagde anti-aging behandeling wereldwijd!
403Views

We worden allemaal een dagje ouder, daar kunnen we niet omheen. Wat we wél zelf in de hand hebben, is hoe we ermee omgaan. Je bent dan ook maar zo oud als je jezelf voelt, en een gezonde geest in een gezond lichaam, met een mooie en egale huid helpt hier gegarandeerd bij. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een anti aging behandeling waarbij de rimpels verminderen, de lippen of het gezicht terug meer volume krijgen of donkere kringen worden gemaskeerd. Eén van de meest gevraagde behandelingen wereldwijd is de injectie met hyaluronzuur: een veelzijdige en efficiënte behandeling om het volledige gezicht te remodelleren en de huid te verstevigen.

 

De voordelen van hyaluronzuur

Hyaluronzuur wordt in de wetenschappelijke wereld gezien als een magisch ingrediënt, en dat is niet onterecht. Het is een 100% natuurlijk product dat je lichaam op een veilige en efficiënte manier voorziet van voldoende vocht. Er wordt dus geen chemische of bewerkte stof in je lichaam gespoten. Daarnaast lijkt het hyaluronzuur in de fillers sterk op je lichaamseigen hyaluronzuur. Dat verkleint uiteraard de kans op allergische reacties. Daarnaast is een hyaluronzuur-filler omkeerbaar. Ging er iets mis met tijdens de behandeling? Dan kunnen de fillers gewoon worden opgelost. Daarnaast maakt hyaluronzuur meer collageen aan, waardoor je huid er niet alleen strakker gaat uitzien, maar ook jonger. Een behandeling duurt slechts 20 tot 30 minuten, en het resultaat is zeer snel zichtbaar. Ook is een verdoving of ziekenhuisopname niet nodig, wat bij een operatieve ingreep natuurlijk wel het geval is. Plan de behandeling dus gerust in tijdens je lunchpauze, want je kan nadien weer meteen aan het werk.

 

De behandelingsgebieden

Hyaluronzuur-fillers zijn geschikt om zowat alle delen van het gelaat te verstevigen, verjongen en remodelleren. Voor bijna elk ouderdomskwaaltje kan een injectie met hyaluronzuur effectief zijn. Een van de meest voorkomende ergernissen bij vele mensen zijn de toenemende rimpels: op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen, in de nek, rond de mondhoeken… Ze komen overal voor, en het is onvermijdelijk. Met een aantal hyaluronzuur-injecties ziet je gelaat er meteen een aantal jaren jonger uit! Naast rimpels, zijn de fillers voor heel wat andere facetten van het gelaat enorm effectief. Denk maar aan extra volume in de lippen, een gezonde en frisse uitstraling van de teint, een vermindering van donkere kringen onder de ogen of een volumevergroting van de jukbeenderen of kin. Zelfs een neuscorrectie is vanaf nu mogelijk zonder operatie.

Kortom: dankzij hyaluronzuur ziet je huid er in geen tijd frisser en stralender uit, en dat op niet-operatieve manier, door middel van een natuurlijk proces en zonder al te veel bijwerkingen.

Geef een reactie