TipsVrouwen

Investeer in een pen en wordt van schrijven zen

Pen
916Views

Sinds het digitale tijdperk zijn intrede heeft gedaan, zijn we minder gaan schrijven. Terwijl schrijven heel goed kan zijn voor je hersenen en de beweging van de vingers. Je moet echt bewust gaan zitten voor iets wat je op wilt gaan schrijven. In tegenstelling tot het typen van hele verslagen, waardoor je eerder last krijgt van een muisarm bijvoorbeeld. Het kan zelfs heel leuk zijn om te schrijven, mits je goed schrijfgerei in huis haalt. Zo bestaan er luxe varianten als Parker pennen die bekend staan om hun comfortabele grip. Waardoor je minder snel last van je hand krijgt. Je betaalt er dan wat meer voor, maar daar krijg je ook kwaliteit voor terug. Van al die keren nieuwe goedkope pennen pakken, omdat ze om de haverklap leeg zijn, word je ook niet blij. Daarom is het belangrijk om te investeren in een goede pen en des te eerder word je als schrijver zen. Zo blijft schrijven een leuke bezigheid!

De extra mogelijkheden van een pen

Als je denkt dat de pen alleen goed is voor schrijven, dan heb je het mis. En nee, ik heb het niet over het befaamde spiekbriefje die je kan verstoppen in jouw pen. Er zijn namelijk nog meer mogelijkheden om jouw ideale pen leuker te maken. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van Cross pennen. Cross pennen staan bekend om hun luxe uitstraling en materiaal. Buiten dat je schrijft als een geboren literair schrijver, kan je jouw pen ook persoonlijk maken. Laat er bijvoorbeeld je initialen op bedrukken. Of zet het logo van je bedrijf erop. Omdat het een duurdere pen is wil je niet dat die in de handen van iemand anders komt. Zo weet de vinder in ieder geval dat de pen van jou is, mocht die onverhoopt toch zoekraken.

Een pen als geschenk

Hoe leuk is het als iemand verblijd wordt met een eigen, goede en luxe pen. Stel jouw vriend of vriendin is net een nieuw bedrijf gestart. Je weet dat het meest officiële moment nog moet komen, namelijk tekenen bij de kamer van koophandel. Het zou geweldig zijn als die persoon dat kan doen met zijn of haar eigen pen van de zaak! Het tekenen en schrijven zal in ieder geval nooit meer hetzelfde zijn. Je kan dit doen door pennen te graveren bij Pengraveren. Bel eens op naar het bedrijf en laat je informeren naar de mogelijkheden. Er is een grote kans dat jij het logo in kan sturen en dat er meerdere voor jou gemaakt zullen worden. Ook kunnen pennen zich altijd goed lenen als reclamemateriaal. Er is geen school of bedrijf dat geen pennen heeft met hun naam of logo erop. Pennen zijn handzaam en altijd nodig, daarom is het een ideaal geschenk.

 

Geef een reactie