TipsVrouwen

Met welke human hair extensions een natuurlijk uiterlijk?

natuurlijk hair extensions
1.45KViews

Haarextensies in je haar aanbrengen voor meer volume en flair? Zorg dat je de beste  human hair extensions uitkiest. Het is al een stap in de goede richting wanneer je écht mensenhaar kiest. Aan synthetisch haar kun je beter niet beginnen. Nepharen zijn zo kwetsbaar dat je er vrijwel niets mee kan doen. En dat is zonde van je aankoop, toch? Kies daarom real hair extensions, maar blijf ook dan alert om een miskoop te voorkomen. Welke hairextension geeft de meest natuurlijke look?

Wanneer is een haarextensie van mensenhaar écht goed?

Hoewel veel aanbieders echt haar gebruiken voor hun producten, is er nog een groot verschil te merken per artikel. Zelfs als een bedrijf 100% human hair extensions aanbiedt, is het belangrijk om goed de kwaliteit te controleren. Je geniet van de hoogste kwaliteit als alle haren van dezelfde persoon afkomstig zijn. Daarnaast verschilt het sterk per haarsoort hoe goed het is. Per werelddeel hebben mensen erg uiteenlopende haartypes, van dik en stevig tot erg dun en kwetsbaar. Braziliaanse haren behoren tot de sterkste, meest elastische haarsoorten. Heb je real human hair extensions van Braziliaans haar, stuk voor stuk van dezelfde persoon, dan heb je het beste resultaat.

Nog een belangrijke factor bij het vinden van het beste product, is de bestelprocedure. We bedoelen hiermee of er uit voorraad of op bestelling geleverd wordt. Hoewel levering uit voorraad aantrekkelijk lijkt – je ontvangt je product meestal de volgende dag al – is dit bij hairextensions toch niet wenselijk. Het is beter om te kiezen voor custom made service. Op die manier heb je de kans om het haarproduct volledig naar jouw persoonlijke smaak uit te zoeken. Je weet gelijk zeker dat de order met zorg afgehandeld wordt. De wachttijd van 2 weken zal de moeite waard zijn!

Real hair maakt styling mogelijk

Kun je eigenlijk veel stijlen creëren met human hair extensions? Vind je de juiste aanbieder, dan is het antwoord daarop zeker ja. Kies uit tientallen texturen, kleuren en lengtes. Naast de standaardopties stijl, golvend en krullend is nog veel meer mogelijk. Bij een veelzijdig aanbod kun je wel 20 tot 60 cm aan je haar toevoegen. Droom je van echt lange lokken, dan kun je dat waarmaken met haarverlengingen van real hair. Maar niet alleen de haarlengte is belangrijk. Hoe zorg je voor meer volume? De oplossing daarvoor zijn double drawn extensions. Van boven tot onder hebben de haren dezelfde lengte en dikte. Niemand zal kunnen zeggen dat je een hairextension hebt.

Heb je jouw perfecte human hair extensions thuis ontvangen? Dan is het tijd om je haarmetamorfose te realiseren. Je kunt de haarlokken op veel verschillende manieren (laten) inzetten. En ook na het plaatsen kun je geheel naar wens stylen. Bij synthetische haren is krullen, stijlen en verven niet mogelijk. De nepharen smelten of lossen op, waardoor je weinig overhoudt. Met human hair extensions hoef je daar niet bang voor te zijn. Je kunt zelfs iedere dag een andere haarstijl toepassen.

hair extensions natuurlijke kleur

 

Handle human hair extensions with care!

Human hair extensions kun je behandelen als je eigen haar. Eén verschil is wel de voeding. De lokken worden niet gevoed door haarwortels. Gebruik daarom zelf crèmes of maskers (zonder alcohol!) om zo lang mogelijk van je nieuwe haarcoupe te genieten. Als je maar weet hoe je de hairextensions moet verzorgen, kun je er vrijwel alles mee doen. Niet alleen bijzondere stijlen aanbrengen, ook sporten en slapen kan gewoon met de hairextensions in.

Wil je een frisse look door je haar te kleuren? Hairextensions zijn een goed alternatief voor verven. Door extensions met een andere tint te laten plaatsen, voorkom je beschadiging aan je eigen haren door chemische haarverf. Kies je graag vaak een andere haartint? Dan bieden de human hair extensions een veilige en eenvoudige oplossing

Geef een reactie