ModeSieradenVrouwen

Natuursteen kralen voor een uniek sieraad

kralen
2.46KViews

Niets is mooier dan echte natuursteen kralen om te zorgen voor een luxe uitstraling. Elke natuursteen is van nature uniek en dat maakt elk sieraad dat vervaardigd is met deze stenen origineel en speciaal. Geen sieraad is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk en mooi. Op de webshop van Crystal Caves kun je natuurstenen in alle soorten en maten vinden. Alles wat je nodig hebt om een uniek sieraad te maken dat precies aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

Elke natuursteen heeft karakter

Het mooie aan natuurstenen is dat ze allemaal verschillend zijn. Daardoor is geen sieraad hetzelfde en heeft elke drager of draagster de zekerheid dat er niemand anders met hetzelfde sieraad rondloopt. Alles wat nodig is is natuursteen kralen uitzoeken die bij jou passen. Op de website van Crystal Caves is een ruim assortiment van natuursteen kralen te vinden. Hierdoor zit er altijd wel iets bij wat aansluit bij jouw persoonlijk smaak. Elke natuursteen heeft een eigen karakter. Als je op zoek bent naar unieke en persoonlijke kralen is Crystal Caves dan ook de plek om deze uit te zoeken. De kralen en sieraden die aangeboden worden zijn allemaal zorgvuldig uitgezocht en van de hoogste kwaliteit. Er zijn talloze soorten kralen om uit te kiezen en omdat ze allemaal uniek zijn is de keuze feitelijk ongelimiteerd.

Het maken van natuursteen kralen

Alle kralen die aangeboden worden op Crystal Caves zijn echt. Op deze website zijn geen namaak stenen te vinden. De kralen worden vervaardigd uit grote brokken gesteente die uit de mijn komen. Deze worden vervolgens in verschillende stappen door gespecialiseerde ambachtslieden omgevormd tot de prachtige pralen die je terug kunt vinden in het assortiment. De grote brokstukken die uit de mijn komen worden zo gebroken dat het handzame stukken van een paar  kilo worden. Deze kleiner stukken worden vervolgens door de lengte en breedte doorgezaagd om er kleine kubussen van te maken. Deze kubussen zijn iets groter dan de kraal die er uiteindelijk van gemaakt wordt.

Van ruwe steen tot glanzende kraal

Door de stenen zeer precies te slijpen kunnen er vervolgens kralen van worden gemaakt. Dit is een tijdrovend proces dat erg nauwkeurig moet gebeuren. In de eerste fase worden de hoekpunten van de kubussen geslepen. Vervolgens zorgen grote trilplaten ervoor dat de kralen de gewenste ronde vorm krijgen. Dit gebeurt in verschillende stappen. Door gebruik te maken van steeds fijner slijppoeder worden de stenen mooi gepolijst. In de laatste stappen wordt er zulk fijn slijppoeder gebruikt dat de stenen mooi glanzend geslepen worden. Een geul in het midden van de trilplaat zorgt ervoor dat elke kraal hetzelfde formaat heeft. Dan moet het uiteraard nog mogelijk zijn om de kralen aan een streng te rijgen. Daarvoor wordt een ultrasound boor gebruikt die zeer precies gaten in de kralen kan boren zonder ze te beschadigen. Als laatste stap worden de kralen nog een keer helemaal schoongemaakt. Ze zijn dan klaar voor het vervoer naar een winkel en kunnen en elke unieke steen kan door liefhebbers persoonlijk uitgezocht worden.

Natuurstenen bestellen

Bij Cyrstal Caves is er een steeds variërend aanbod, dat kan ook bijna niet anders aangezien elke natuursteen uniek is. Daarbovenop hebben we een ruim assortiment met allerlei verschillende soorten stenen die afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld. De kralen worden vanaf een bestelbedrag vanaf 45 euro zelfs gratis bij je thuis bezorgd. Bij Crystal Caves wordt geloofd in een goede klantenservice. Als je niet tevreden bent over een product kun je het terugsturen waarna het volledige aankoopbedrag wordt teruggestort op je rekening.

Geef een reactie