TipsVrouwen

Origineel kerstcadeau voor haar: 3 inspirerende cadeautips

kerstcadeau voor haar
2.14KViews

Het is elk jaar weer een ramp om te verzinnen wat je zelf voor kerst zou willen hebben. Dit ook nog voor iemand anders verzinnen is al helemaal geen doen. Wil je een kerstcadeau kopen voor een vriendin/zus/moeder of oma en heb je werkelijk geen idee wat je moet halen? In dit artikel bespreken we 3 inspirerende en originele kerstcadeaus. Genoeg inspiratie om jouw dierbaren te verrassen tijdens de feestdagen!

1.         Kerstpakket voor haar

Kerstpakketten zijn anno 2018 helemaal hot! Veel mensen associëren het kerstpakket nog steeds met hun werkgever. Het voelde altijd als een verplicht nummertje om het kerstpakket in ontvangst te nemen en zogenaamd zeer blij met dit gulle geschenk te zijn. Inmiddels hebben kerstpakketten die imago voorgoed van zich afgeschud. Kerstpakketten zijn niet saai en zitten ook echt niet boordevol spullen die je toch niet gebruikt. Op Kerstpakkettenkiezer.nl is het mogelijk om een uniek kerstpakket voor haar samen te stellen. Vul haar interesses, hobby’s en verlangens in en bekijk welke pakketten het beste bij haar passen. Is ze dol op koken? Geef dan een tapas pakket cadeau. Is zij altijd degene die de barbecue aansteekt als het eerste waterige zonnetje doorbreekt? Schenk haar dan een barbecue pakket. De mogelijkheden zijn eindeloos! Door het pakket precies op de persoon in kwestie af te stemmen, geef je altijd een origineel en geliefd cadeau.

kerstpakket vrouwen

2.         Geef een gepersonaliseerd cadeau

Gepersonaliseerde cadeaus doen het altijd goed tijdens de feestdagen. Hiermee laat je goed zien hoeveel deze vrouw voor jou betekent. De kans is dan ook groot dat dit cadeau altijd met een glimlach en een traan wordt ontvangen. Maar wat verstaan we precies onder gepersonaliseerde cadeaus?

Maak een mooi fotoboek vol momenten van jullie samen. Hiermee geef je een herinnering voor later! Schrijf tevens grappige en lieve onderschriften bij de foto’s of gebruik een aparte pagina om deze mooie vrouw te bedanken voor haar liefde.
Is je moeder pas oma geworden? Dan is het een leuk idee om het nieuwste kleinkind te betrekken bij het kerstcadeau. Geef bijvoorbeeld een ketting met de namen van alle kleinkinderen, een mooi bedelarmbandje of een prachtig geboortebord. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf iets te maken. Als het cadeau uit je hart komt, zal deze altijd goed ontvangen worden.

kerstpakket gin

3.         Een dagje weg

Tegenwoordig is ontzettend moeilijk om een dagje weg te plannen met familie of vrienden. Iedereen heeft het druk en het jongleren tussen het privé- en werkleven gaat niet altijd even goed. Met Kerst voelen we pas weer wat we al die maanden hebben misgelopen. Het ‘wij-gevoel’ komt weer boven en dat is ontzettend fijn. Om dit gevoel te versterken, geef jij dit jaar het mooiste cadeau wat je aan deze vrouw kunt schenken: tijd voor jullie samen, een dagje weg. Ga samen naar de welness of loop met een specifiek idee de winkels binnen. Gewoon lekker kletsen en genieten van elkaar. Deze momenten zijn veel te schaars en daardoor

Geef een reactie