TipsVrouwen

Professioneel afslanken in 5 stappen

Professioneel afslanken in 5 stappen
862Views

Afslanken is vandaag de dag eenvoudiger dan ooit. Met verschillende nieuwe technologieën en innovaties krijg je vetophopingen op lastige plekken eenvoudig weg. Heb jij ook al zoveel geprobeerd? Van sporten tot diëten? Met de GMP hoef je je geen zorgen te maken: je kan gewoon gaan liggen en na enkele sessies heb je het droomlichaam dat jij al jaren wenst. Wij leggen alvast de 5 stappen uit die je leiden naar dat lichaam. 

1. Schakel de hulp in van een beauty-specialiste

Wanneer je gebruik wilt maken van technologie om te vermageren of om te verstevigen, raden wij je aan om steeds hulp in te schakelen van een professional. Zij kennen alle verschillende types van lichaam en huid en kunnen bepalen welke methode het beste is voor jou. Bovendien ben je bij hen altijd zeker dat het proces op de meeste veilige manier en zonder schade wordt uitgevoerd. Doorheen heel het avontuur kan je ook steeds terecht bij hen voor bijwerkingen of vragen. 

2. Ga voor infraroodstralen van de GMP

Een zeer doeltreffend toestel met een snelle en efficiënte werking is de GMP. Deze kan je als beauty specialiste kopen op de website van DEN Esthetics. Het apparaat bestaat in twee verschillende modellen. Als je veel plek hebt in je salon, kan je kiezen voor het apparaat waar je klant in kan gaan liggen. En wanneer je iets minder plaats hebt, bestaat er ook nog het meer compacte model.

3. Ga rustig liggen en relax

Zowel het langere als het kleinere model zijn beiden erg ontspannend. Je kan er gewoon in  liggen of zitten en terwijl kun je zelfs ervoor kiezen om een leuke serie te kijken. Of je kan gewoon je ogen sluiten en wegdromen. De sessie zal voorbij zijn zonder dat je het hebt doorgehad. 

4. Infraroodstralen doen hun werk

Hoe werken die infraroodstralen nu eigenlijk? Lange infraroodstralen werken in op onze zweetklieren net zoals tijdens het sporten. De warmte van de stralen (niet voelbaar) zorgen ervoor dat het lichaam begint te transpireren. Op deze manier verlaten slechte stoffen op snelle wijze ons lichaam en maken we als het ware een detox of ontgifting door. Ook stress en spanning verdwijnen dankzij deze stralen. 

5. Combineer met zwarte toermalijn

Om de werking van de GMP een boost te geven op de meest natuurlijke manier, kan je nog gebruik maken van zwarte toermalijn. Deze steen versterkt het effect en zorgt ervoor dat de lichaamswarmte nog dieper het lichaam doordringt. Dat is goed voor de bloedsomloop: vitale organen zoals ons hart worden geactiveerd en het proces gaan weer eens zo snel. 

Geef een reactie