TipsVrouwen

Tips voor een goedkope sportoutfit

1.32KViews

Ben je een frequent sporter? Dan weet je waarschijnlijk heel goed hoe snel je sportkleding aan vervanging toe is. Het nadeel van sportkleding is dat deze wel van enige kwaliteit moeten zijn om jouw sport effectief te kunnen uitoefenen. Aan kwalitatieve sportkleding hangt echter vaak wel een prijskaartje. In deze blog geven we je een aantal tips bij het scoren van een goedkope sportoutfit, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Deze tips zijn ook uitstekend geschikt voor de beginnende sporter, die nog niet te veel geld uit wilt geven aan de eerste sportoutfit. Goedkoop sporten doe je zo!

Houd de folders goed in de gaten

Om zo goedkoop mogelijk uit te zijn, is het belangrijk dat je de folders en speciale kortingsacties goed in de gaten houdt. Door middel van een actiecode Asos kan je enorm veel geld besparen. Soms bespaar je wel tientallen euro’s met het gebruik van speciale kortingscodes of leuke acties. Een sportoutfit heb je vaak niet op stel en sprong nodig. Je kan je dan ook best wel oriënteren in de verschillende merken, keuzes en prijzen. Zo is het ook mogelijk om bepaalde acties af te wachten.

Asos logo

Tip: zoek regelmatig online naar de beste acties. Online vind je vaak net wat meer dan in de winkel en je bent sneller op de hoogte van de verschillende aanbiedingen. Zo kan je een weloverwogen beslissing maken en zeer snel ‘shinen’ in je nieuwe sportoutfit.

Verkoop oude kleren

Is je oog gevallen op een peperdure sportoutfit en kan niemand je op andere gedachten brengen? Beperk dan de schade en verkoop eerst je oude kleren, voordat je de nieuwe outfit aanschaft. Zo hoef je zelf minder geld bij te leggen en kost het je uiteindelijk een stuk minder dan normaal. Kan je de sportoutfit echt niet uit je hoofd zetten, maar is het zelfs na het bijleggen van een klein bedrag door de verkoop van je eigen spullen te duur? Vraag dan in de winkel of deze outfit binnenkort in de sale komt of maak gebruik van een promotiecode Nike om toch nog wat goedkoper uit te zijn. Heb je nog een klein beetje geduld over? Vraag dan om geld voor je verjaardag, kerst, sinterklaas of noem maar op en spaar dit op totdat je de outfit kunt betalen.

Nike logo

Kijk in winkels waar je anders nooit zo snel zou komen

Sommige merken worden direct gekoppeld aan goede en kwalitatieve sportkleding, maar het kan nooit kwaad om je ogen de kost te geven in minder voor de hand liggende winkels. Wist je bijvoorbeeld dat de Hema en de Primark regelmatig sportkleding voor leuke prijzen verkopen? Dit zijn winkels waar je misschien niet zo snel zou kijken, maar waar je wel een stuk goedkoper uit kan zijn voor je nieuwe sportoutfit. Twijfel je over de kwaliteit? Gebruik deze sportkleding dan als reservesetje, het kan immers nooit kwaad om een reservesetje te hebben als je andere set in de was ligt of plotseling kapot is gegaan!

Geef een reactie