Tips

Tofste accessoires voor jouw smartphone

smartphone accessories
1.41KViews

Waar zouden we zijn zonder onze geliefde smartphone? Even snel je mail checken, berichten lezen, je social media kanalen bijhouden of gewoon ouderwets bellen; alles is mogelijk dankzij jouw nieuwe Samsung Galaxy s9. De komende zomer vraagt echter om nog veel meer avontuur. Je smartphone zal aan de meest bizarre situaties worden blootgesteld. Niet alleen verschillende weersomstandigheden, maar ook nog eens situaties waarbij deze mogelijk beschadigd kan raken of wel wat extra hulp kan gebruiken. Daarom is het hoog tijd om jouw smartphone niet alleen zomerproof te maken, maar ook om te kijken naar de verschillende mogelijkheden om nog meer van je telefoon te genieten. Wij zetten de tofste accessoires voor jouw smartphone op een rijtje.

Standing Cover

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje die niet alleen bescherming biedt, maar ook nog eens ontzettend praktisch is? Dan is een Standing Cover precies wat je nodig hebt. We weten allemaal hoe fijn het is om heerlijk filmpjes en series op de smartphone te kijken. Onderweg of thuis, op ieder moment toegang tot urenlang vermaak. Het is hierbij echter wel onhandig als je continu de telefoon vast moet houden. Een Standing Cover zorgt ervoor dat deze problemen voortaan verleden tijd zijn. Zo kan je je telefoon altijd in rechte of horizontale stand zetten, zonder dat je hem continu vast hoeft te houden. Hiermee is het ook de ideale accessoires voor ouders met jonge kinderen. Zij kunnen lekker even filmpjes kijken en jij hebt je handen vrij!

Draadloos opladen

Draadloos opladen is tegenwoordig helemaal hot. Je kunt een modieus oplaadstation in iedere ruimte binnen de woning plaatsen en het opladen van jouw smartphone is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hierdoor ondervind je nooit meer problemen door oplaadkabels die stukgaan, in de knoop komen te zitten of een stopcontact die net te ver weg is voor de lengte van het kabeltje. Bovendien kan je de telefoon rechtop in het station plaatsen, zodat je binnenkomende berichtjes met een schuin oog vanaf de bank of het bed kunt lezen.

draadloos opladen

Waterdicht zakje

Nu de zomer steeds dichterbij komt, is het handig om onszelf al op heel wat waterpret voor te bereiden. Ben jij op zonnige dagen vaak aan de waterkant te vinden? Dan mag een waterdicht zakje voor jouw smartphone zeker niet ontbreken. Deze zakjes beschermen de smartphone niet alleen tegen gespetter, maar ook tegen het uitlopen van zonnebrandcrème of de tussenkomst van zand. Zo voorkom je onnodige schade aan je telefoon na een gezellige dag in het water. Bescherming voor de iPhone, Samsung of andere geliefde smartphone is tijdens een warme zomerdag nog nooit zo belangrijk geweest!

Opklikbare lenzen voor de Galaxy S9

De Galaxy S9 is een geweldige keuze voor iedereen die dol is op het kijken van video’s, serieus én het maken van kwalitatieve foto’s. Dankzij de mogelijkheid om opklikbare lezen voor de Galaxy aan te schaffen, geniet je bovendien ook nog eens van nog veel meer extra kwaliteit. Maak haarscherpe foto’s met de 12-megapixelcamera om iedere speciale gebeurtenis vast te leggen. Foto’s van

Geef een reactie