ModeTips

Vergroot uw naamsbekendheid met een katoenen tas

Vergroot uw naamsbekendheid met een katoenen tas
1.17KViews

Hoe professioneel staat het als u uw eigen logo op artikelen kunt zetten? Het is niet alleen een goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten, het laat ook nog eens zien dat u serieus genomen moet worden. Maar wat zijn de beste producten om uw logo en bedrijfsnaam op te laten zetten? Komt u daar niet helemaal uit? Dan hebben wij de oplossing, want Katoenen tassen bedrukken zorgt ervoor dat u zelf kunt weten aan wie u een katoenen tas met uw gewenste tekst weggeeft. Gaat u bijvoorbeeld iets lekkers weggeven? Stop het in een katoenen tas en iedereen ziet uw naam voorbijkomen!

Welke katoenen tas laat u bedrukken?

U raadt het al, er zijn tal van soorten katoenen tassen die u kunt bedrukken. Zo is alleen de vorm van de katoenen tas al iets waar u over kunt nadenken. rond of vierkant, wat past het best bij wat u uit wilt stralen? Ook de grootte is natuurlijk van belang om over na te denken. Het is maar net waar u de katoenen tas voor wilt gebruiken en wat u erop wilt hebben staan. Denk vast na over de tekst, eventueel beeldmateriaal en de kleur. Wat past bij uw bedrijfsuitstraling?

katoenen tas

Betere kwaliteit, betere reclame

Voor iedere vorm van marketing geldt, de kwaliteit moet goed zijn. U wilt natuurlijk niet dat u bekend staat om dat korrelige beeld en vage tekst op een katoenen tas. Een katoenen tas bedrukken doet u daarom ook bij voorkeur bij een erkende leverancier met jarenlange ervaring. Een voorbeeld van zo’n leverancier is Rotim. Hier maken zij dagelijks de meest professionele items met de meest scherpe bedrukking. Van plan om katoenen tas te bedrukken? Klop hier dan zeker even aan.

Geef een reactie