Tips

Op zoek naar een verjaardagscadeau voor vader, vriend of sportliefhebber? Kies voor FOX Sports bij KPN!

verjaardagscadeau man
1.05KViews

Ben jij op zoek naar een geweldig verjaardagscadeau voor een ultieme sportliefhebber? Overweeg dan eens om FOX Sports bij KPN af te sluiten! Met FOX Sports krijg je direct toegang tot alle favoriete sportkanalen en bekijk je live alle programma’s op je pc, laptop, tablet, televisie of smartphone. Het ideale cadeau dus voor iedere sportliefhebber!

Overweeg jij om een FOX Sports abonnement af te sluiten? Wellicht voor jezelf of voor een andere sportliefhebber? Dan wil je natuurlijk wel weten van welke voordelen je kunt profiteren. Wij zetten ze in dit artikel graag voor jou op een rijtje.

Krijg toegang tot wel 13 extra online kanalen

Het grootste voordeel van FOX Sports is dat je direct over enorm veel verschillende kanalen beschikt. Hierdoor kun je sporten en wedstrijden van over de hele wereld bekijken. Er is geen wedstrijd die de ultieme sportliefhebber hoeft te missen. Hierdoor geniet hij /zij van urenlang sportplezier.

Bovendien is het ook nog eens mogelijk om alle wedstrijden online live te bekijken. Hierbij hoeft men niet meer standaard voor de buis te zitten. Je bekijkt deze gewoon wanneer en waar je wilt, zolang je maar over wifi beschikt. Met FOX Sports beschik je direct over 13 extra online kanalen.

fox sports

Ontvang het laatste nieuws op je smartphone

Met een abonnement op FOX Sports geniet de ontvanger niet alleen van alle voordelen van FOX Sports, maar krijgt deze ook toegang tot extra nieuws, samenvattingen, en goals uit alle cameraposities . Hierdoor geniet je van de ultieme sportbelevenis, zonder dat je hier zelf een sportoutfit voor aan hoeft te trekken. Zo ontvang je bijvoorbeeld direct het laatste sportnieuws op zijn smartphone. Zo weet je altijd wanneer de mooiste wedstrijden plaatsvinden. Daarnaast kan je ook meldingen inschakelen om altijd op de hoogte te zijn van nieuwe goals, wedstrijdfragmenten en ander nieuws. Altijd en overal, sportnieuws van over de hele wereld!

Gratis FOX Sports GO

Een abonnement op FOX Sports is het ultieme cadeau voor iedere sportliefhebber. Daar doe je jouw vader, broer, vriend of andere sportliefhebber dan ook zeker een groot plezier mee. Maar wist je ook dat je niet enkel een FOX Sports abonnement cadeau doet? Daarbij krijg je ook nog eens FOX Sports GO bij cadeau Met Fox Sports GO heeft hij altijd toegang tot alle live wedstrijden en programma’s die binnen het abonnement vallen . Of hij nu onderweg is of op een verjaardag zit, hij beschikt altijd over de mogelijkheid om zijn favoriete sportzender te bekijken. Gewoon vanaf zijn smartphone, tablet of laptop.

Dit is een samenwerking.’

Geef een reactie