Gezondheid

Vermageringstoestel GMP infraroodcabine: een aanwinst voor iedere salon

Vermageringstoestel GMP infraroodcabine een aanwinst voor iedere salon
846Views

Afslanken met behulp van een apparaat zonder dat je er zelf al te veel moeite voor hoeft te doen. Dat zal voor veel mensen klinken als een ideale manier om te vermageren. Jij hebt de mogelijkheid om deze manier van afslanken aan te bieden aan jouw klanten met de GMP infraroodcabine. In tegenstelling tot een traditionele sauna biedt dit professionele schoonheidstoestel jouw klanten de mogelijkheid om bewezen gewicht te verliezen door middel van infraroodstraling. Daarmee is de GMP infraroodcabine een aanwinst voor ieder salon.

Afslanken met de GMP infraroodcabine

De GMP infraroodcabine is een professioneel schoonheidstoestel waarmee je klanten op een effectieve manier helpt te vermageren. De infraroodcabine is specifiek ontworpen om zoveel mogelijk calorieën te verbranden, terwijl de gebruiker zo min mogelijk hoeft te doen. De klant hoeft enkel te ontspannen in de cabine terwijl de infraroodstraling het werk doet. Per sessie kunnen er wel tot 800 calorieën verbrand worden. Daarmee is het een zeer effectief apparaat om gewicht mee te verliezen.

De werking van het vermageringstoestel

In tegenstelling tot gewone infraroodcabines, spreekt de GMP infraroodcabine met langere infraroodstralen de diepere huidlagen aan. Hierdoor stijgt niet alleen de lichaamstemperatuur snel tot bijna 2֯ C, maar worden ook specifieke zweetklieren aangesproken. Door middel van transpiratie wordt niet alleen vocht verloren, maar wordt het lichaam ook ontgift. Bovendien wordt het metabolisme flink aan het werk gezet door de stimulatie van het hart en de bloedsomloop. Er worden per sessie tot 800 calorieën verbrand waardoor het lichaamsgewicht effectief af zal nemen.

Vermageringssessie met de GMP infraroodcabine

Om effectief te vermageren, worden 1 tot 3 sessies van 30 tot 45 minuten per week aangeraden. De programma’s zijn individueel af te stemmen op de klant. Een sessie is niet belastend. Dit professionele schoonheidstoestel is namelijk zeer comfortabel. Voor het grootste effect op het lichaamsgewicht is het aan te raden om de vermageringssessies te combineren met een gezond voedingspatroon. De GMP infraroodcabine is een zeer veilig toestel waarop men op natuurlijke wijze kan vermageren. Er is echter ook aan het design gedacht waardoor dit toestel werkelijk een sieraad is voor iedere salon.

Meer dan vermageren alleen

De GMP infraroodcabine heeft niet alleen een bewezen invloed op het lichaamsgewicht. Door de infraroodstraling wordt ook direct de spanning en stress uit het lichaam verdreven. Het is dus niet alleen een effectief afslankapparaat, de klant zal ook ontspannen wanneer er gebruik gemaakt wordt van dit toestel. Het is dan ook niet zo gek dat de klant met veel plezier één van de aangeboden programma’s met dit apparaat zal willen volgen. Er kan immers direct een positieve invloed op lichaam en geest worden ervaren.

Geef een reactie