ModeVrouwen

4 redenen waarom stijlvolle enkellaarzen niet mogen ontbreken deze winter!

Enkellaarsje
1.3KViews

Als er één ding is waar vrouwen geen genoeg van kunnen krijgen, dan zijn het wel schoenen. Je kunt er nooit genoeg van hebben. Bovendien geeft het een goed gevoel als je schoenen perfect zijn afgestemd op je outfit. Je zit lekkerder in je vel, straalt zelfvertrouwen uit en geniet van de complete look. Grappig genoeg hoef je hiervoor helemaal niet zo’n uitgebreide schoenencollectie te hebben. Dit in tegendeel tot wat veel vrouwen denken. Wanneer je de juiste schoenen kiest, kun je talloze verschillende combinaties maken. Er zijn van die schoenen die bijna onder iedere outfit passen. Klassieke enkellaarsjes zijn hier een goed voorbeeld van.

Benieuwd waarom jij zeker een paar enkellaarzen in de kast moet hebben deze winter? Wij geven 4 goede redenen!

1. Ze geven voldoende steun

In tegenstelling tot veel sneakers en andere schoenen bieden enkellaarzen veel meer steun. Niet alleen aan de voet. Ook aan de enkel. Hierdoor zal de voet veel minder belast worden en ervaar je minder snel fysieke ongemakken. Doordat kwalitatieve enkellaarsjes over het algemeen veel meer steun bieden dan de gemiddelde schoen, zullen deze ook hartstikke comfortabel zitten. Genoeg redenen dus om die laarsjes maar weer eens uit de kast te pakken.

2. Iedere outfit een geheel nieuwe look

Ben jij niet iemand die ieder jaar nieuwe schoenen koopt? En doe je graag meerdere seizoenen met dezelfde schoenen? Dan zijn enkellaarzen een uitstekende keuze. Zeker wanneer je voor een relatief neutraal exemplaar kiest. Ieder seizoen heeft wel nieuwe trendkleuren en collecties in petto. Met neutrale enkellaarsjes beschik je altijd over de perfecte eyecatcher. Maak het gerust wat spannender door verschillende variaties aan enkellaarzen aan te schaffen. Zo geef je iedere outfit een compleet nieuwe uitstraling. Afwisselen is leuk!

enkellaarsjes-leer

3. Talloze combinatiemogelijkheden

Een van de grootste voordelen van enkellaarzen is dat ze op heel veel verschillende manieren gecombineerd kunnen worden. Er is bijna geen enkele outfit waar deze schoenen niet bij staan. Vergelijk het maar eens met de altijd populaire sneakers. Hoewel deze onder veel outfits gedragen kunnen worden, zijn er toch een aantal momenten waarop je ze beter thuis kunt laten. Bijvoorbeeld wanneer je weer eens een rok draagt of als je een afspraak op het werk hebt. Enkellaarzen staan echter altijd goed. Onder rokken, broeken of pantalons. Het maakt niet uit wat je draagt, enkellaarsjes met hak kunnen eigenlijk altijd.

4. Voor alle seizoenen geschikt

De meeste vrouwen dragen enkel laarzen in de winter. En stiekem is dat natuurlijk ook wel het meest favoriete seizoen om enkellaarsjes te dragen. Dit betekent echter niet dat je er het rest van het jaar geen plezier meer van zult hebben. Er zijn namelijk enkellaarzen voor alle seizoenen verkrijgbaar. Zo zijn er laarsjes verkrijgbaar die extra lucht doorlaten in de zomer, maar ook waterdichte laarsjes voor in de regen. Dit betekent dat je ieder seizoen van geschikte laarsjes kunt genieten. Of het nu enorm hard regent of de temperaturen naar tropische waarden stijgen. Met enkellaarzen kom je altijd mooi voor de dag.

Geef een reactie