Mode

Wat te dragen naar het strand: 7 strandoutfit ideeën die verder gaan dan zwemkleding

Wat te dragen naar het strand: 7 strandoutfit ideeën die verder gaan dan zwemkleding
479Views

Het warme weer is aangebroken, mensen, wat betekent dat we weer kunnen genieten van het strand! Of je nu één keer in je leven of één keer per week de zonnige kusten bezoekt, je zult ongetwijfeld voor het ultieme raadsel komen te staan: welke outfits draagt je naar het strand, behalve een leuke bikini of eendelig stuk! In deze blog bespreken we de beste kleding strand!

1. Een badstof set

Badstof is het perfecte materiaal voor het strand omdat het in principe net is als het dragen van een handdoek, zweet of zout water wordt snel geabsorbeerd. Badstof kan ook gekleed worden voor overdag met casual sandalen of gekruid worden voor een chique diner met plateauschoenen. Er zijn zoveel badstof sets beschikbaar op dit moment.

2. Een Mesh-moment

Mesh is gemaakt voor het strand omdat het eerlijk gezegd niet erg geschikt is voor veel andere settings (en vanwege het hele vissersnet doel). Mesh is een leuke manier om een gelaagde look te creëren in warmere temperaturen. Je kunt een jurkje van mesh over je zwembroek dragen, een bralette of als je je schandalig voelt, helemaal niets. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende maten zodat je zelf kunt bepalen hoeveel huid je wilt laten zien.

3. Een lichtgewicht breisel

Het lijkt misschien contra-intuïtief om gebreide truien naar het strand te dragen, maar het fijn geweven materiaal zorgt ervoor dat je je cool voelt (en eruitziet). Gebreide jurken hebben alles te maken met textuur, die past bij de zandkorrels die je tussen je tenen zult voelen. Ze kunnen lange mouwen hebben, uitgesneden zijn of afgezet met franjes, dus er is niet één manier om deze stijl te volgen. Het beste aan een gebreide jurk is dat ze ook een geweldige optie zijn om te dragen naar een strandbruiloft.

4. Een veelzijdige sjaal

Het is tijd om de TikTok video die je hebt opgeslagen over 100 manieren om een sjaal te knopen weer op te roepen. Een grote sjaal kan zowel de ultieme strandoutfit als accessoire zijn. Afhankelijk van de grootte kun je hem om je middel knopen, tot een topje draaien of om je hoofd knopen. Sjaals nemen bijna geen ruimte in beslag in je koffer en zijn dus een makkelijke manier om je kofferruimte en outfitopties te maximaliseren.

 

 

Geef een reactie