ModeTipsVrouwen

Welke tassen zijn geschikt voor een bruiloft?

tassen bruiloft
1.73KViews

Het trouwseizoen is weer in volle gang. Dit betekent misschien wel dat je minimaal een persoon in je kenniskring hebt die ook gaat trouwen! Ben je uitgenodigd voor een bruiloft, dan heb je waarschijnlijk al eens nagedacht over je outfit. Maar wat sommige mensen misschien weleens vergeten, is een bijpassend tasje. Net als schoenen, maakt een leuk tasje je look helemaal af! Kies in ieder geval voor een formaat die niet al te groot is, want grote tassen staan meestal nogal lomp op een bruiloft. Ben je benieuwd naar welke tassen geschikt zijn voor een bruiloft? Lees dan snel verder!

Clutch

Een clutch staat altijd feestelijk! Kies voor een clutch met mooie versiersels, met bijvoorbeeld bloemen, strass-steentjes of (nep)parels erop. Afhankelijk van je outfit en de thema van het bruiloft, is het meestal het mooiste als je voor een nude- of champagne-kleurige clutch gaat. Dit soort kleuren hebben namelijk een echt een typische wedding-uitstraling!

Box-bag

Box-bags zijn kubusvormige of rechthoekige schoudertasjes en zijn helemaal hip op dit moment. Voor een bruiloft is zo’n tasje hartstikke leuk, want er zijn veel verschillende stijlen en materialen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een rieten variant, of eentje met lichtroze croco-print! Meestal komen box-bags met een (afneembare) schouderband, dus kun je hem over je schouder heendringen. Zo heb je je handen vrij als je het bruidsboeket wil vangen!

Vintage evening bag

Ben jij helemaal gek van tweedehands kleding en wil je een bijzonder tasje hebben? Zoek dan naar vintage evening bags! Deze tasjes hebben een typische vorm: het lijkt op een grote ouderwetse beurs (zo eentje die je oma waarschijnlijk heeft, waar ze haar kleingeld in doet) met een ketting eraan, zodat je hem als handtasje kan dragen. De meeste vintage evening bags zijn rijkelijk versierd met pailletten, parels of andere versiersels dus dit maakt het extra feestelijk!

Geef een reactie