Sieraden

Zilveren oorbellen voor de powervrouw

zilveren oorbellen
1.66KViews

Vrouwen maken meestal de keus, óf voor goud óf voor zilveren sieraden. De dames die goud kiezen, kijken weer anders tegen sieraden aan, dan de vrouwen die voor zilver gaan. Oorbellen van goud hebben een andere functie dan de zilveren oorbel. Zilver staat voor stoer terwijl goud meer verfijnd, elegant en kostbaar aandoet. Natuurlijk kan dit ook andersom zijn, maar daarom bestaat er zo’n uitgebreid aanbod oorbellen. Ben jij op zoek naar fijne of juist stoere zilveren oorbellen?

Combinatie met je outfit
Goud heeft als combinatie met bijvoorbeeld de kleur rood, een warmere uitstraling dan met een blauwe tint. Goud combineert beter met een warme kleur en zilver staat chiquer met een wat koelere tint. Draag je een fijn, zilveren kettinkje, dan staan hier een paar stoere, zilveren oorbellen, fantastisch bij! Zorg ervoor dat je niet te veel sieraden naast elkaar draagt. Dit kan te overweldigend werken. Leg de nadruk op een paar fraaie, zilveren oorbellen en je hoeft verder niet veel meer aan je outfit te doen.

De tint van je huid en ogen

Heb je een paar fel blauwe ogen, dan zijn zilveren sieraden een must om te dragen. Ben je in het bezit van een paar grote oorbellen, combineer deze dan niet met nog meer grote sieraden. Je slaat dan de plank volledig mis. De tint van je huid en ogen kun je mee laten spelen in je keus voor zilveren accessoires.
Goud staat smaakvol bij groene en bruine ogen. Wil je toch zilver dragen met groene of bruine kijkers, pas hier dan wel je kleding-tint en stijl bij aan. Een zwart jurkje kan prima bij groene ogen met stoere, zilveren oorbellen.

Welke kleuren combineer je met zilveren oorbellen?

Gouden sieraden zijn extra mooi, wanneer je deze tijdens de feestdagen draagt. Maar er wordt ook veel voor zilver gekozen gecombineerd met een zwarte outfit. Zilver kan ook heel goed worden gecombineerd met donkerblauw, grijs, baby-blauw en bordeaux-rood. Draag zilveren oorbellen met een chique kobalt-blauwe jurk en je zult zeker de show stelen.

Geef een reactie