GezondheidTipsVrouwen

Ik wil afvallen enkele goeie tips

Ik wil afvallen enkele goeie tips

afvallen
5.4KViews

Hoe kan jij gezonder afslanken een paar zeer goeie vragen!

Hoe pas ik mijn levensstijl gezond aan en hoe zou dit er dan uit moeten zien? Ik ben te dik voor mijn leeftijd en wil een beetje afslanken. Eigenlijk gewoon gezonder gaan leven.

Dus veel meer sporten en gezond eten zonder snoep enzo.

Ik had eerst een gezond gewicht, maar door een blessure aan mijn enkel kon ik nu meer dan een jaar niet trainen. Ook {eet ik heel ongezond.|snoep ik vrij veel.} Ik vind het heel moeilijk om minder te snoepen en terug meer te sporten.

Hoe kan ik dit terug veranderen, en wat zou dan wel en niet goed zijn?

Maak een goed schema voor je zelf verminder snoep door bijvoorbeeld 7 plastic bekers te pakken 1 beker is 1 dag en dan doe je overal wat snoep in en zo verminder je het snoep.

 

Is het gezond om baantjes te trekken in een koud bad, of kan ik beter een lauw of warm bad gebruiken?

In een lauwe bad is het niet vol te houden. Zelf krijg je het veel te warm. Even doorbijten en daarna is het zoals je zelf zegt, goedvol te houden. Omdat je het vaak niet zo lang volhoudt in een te warm bad, is het dus beter om in het koudere bad te zwemmen om af te vallen.

{Hoeveel kilo per week afvallen is gezond?|Hoeveel mag ik maximaal afvallen per week?}

Een kilo in de week is op zich prima. Je zult de eerste weken wat sneller gaan dan erna. Het jojo effect treed op als jij terugvalt in oude eetgewoontes. Probeer dus vooral je te focussen op eetpatroon. En eet ook niet te weinig zoals jij zelf ook vertelt. Gezonder leven doe je niet in een week, dit heeft tijd nodig.

Meer informatie kan je vinden op deze website.

Geef een reactie