ModeSieradenTipsVrouwen

Verschillende merken horloge

vrouwen horloges
2.49KViews

De laatste jaren zijn er zeer veel nieuwe merken uitgebracht op de markt van de horloges. Steeds meer fabrikanten hebben het idee dat ze prachtige en unieke horloges kunnen maken. Het mooie van een horloge is dat er een gigantisch verschil kan zitten tussen twee verschillende horloges. Dat verschil kan zichtbaar zijn in de kleur van het horloge, de diameter van het horloge, het soort bandje van het horloge, het prijskaartje van het horloge en het uurwerk van het horloge.

Graag nemen we jou mee in de wondere wereld van de verschillende merken horloges. Je hebt tegenwoordig de keus uit zéér veel verschillende merken en graag helpen we jou op weg om tot de juiste keuze te komen.

Klassieke merken

Er zijn verscheidene merken die al decennialang een belangrijke rol spelen. Dat zijn over het algemeen ook bekende merken, zoals Rolex, Casio, Certina, Fossil, Tissot, Seiko en Swatch. Deze merken hebben allemaal een specifiek assortiment van horloges. Een horloge van Tissot is bijvoorbeeld niet te vergelijken met een horloge van Rolex.

Nieuwe spelers op de markt

Zoals we in de inleiding al aangaven, zijn er vele nieuwe spelers op de markt gekomen. Wat te denken van de merken Oozoo en Zinzi. Dergelijke nieuwe spelers richten zich voornamelijk op de hippe horloges, waarbij met name het kleurgebruik erg opvallend kan zijn.

Onderscheidend vermogen

Het belangrijkste voor een horlogemerk is om onderscheidend te zijn. De markt is overvol en de concurrentie is gigantisch. Een succesvol horlogemerk dient daarom een onderscheidend vermogen te hebben.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de horloges van Rado. Deze horloges zijn op een unieke manier gemaakt, waardoor de uurwerken krasvrij zijn. Dankzij dit onderscheidende vermogen is Rado uitgegroeid tot een uniek merk in de markt van horloges. Deze zijn momenteel verkrijgbaar bij Juwelier Luitjens.

Als er een nieuw merk op de markt gebracht wordt, is het noodzakelijk dat een dergelijk merk ook een onderscheidend vermogen heeft. Oozoo heeft dat bijvoorbeeld gedaan door zich te richten op hele basic horloges met een laag prijskaartje. Dat heeft ook zijn vruchten afgeworpen, aangezien Oozoo flink gegroeid is.

Geef een reactie