ModeSieradenTipsVrouwen

Babyshower? Zo vind je het perfecte cadeau!

babyshower naamketting
2.69KViews

Voor de meeste (aanstaande) mama’s is de babyshower het feestje waar ze al maanden naar uit kijken.  Ben jij dit keer degene geweest die dit feestje heeft georganiseerd of ben je pas uitgenodigd? Dan willen jullie er uiteraard alles aan doen om dit feestje tot een waar succes te maken. Hét perfecte babyshowercadeau mag dan ook zeker niet ontbreken. Toch is dit vaak lastiger dan je in eerste instantie had gedacht. Inmiddels is de babyshower ook in Nederland een zeer populaire rage, hierdoor zijn de meeste ideeën een beetje afgezaagd geworden. Wil jij dit keer echt niet met een cadeaubon of gepersonaliseerd knuffeltje op de proppen komen? Wij bieden je de oplossing met 5 inspirerende nieuwe cadeau-ideeën.

babyshower cadeau

 

Geef cadeautjes voor later

Een babyshower wordt vrijwel altijd gevierd voordat de baby geboren wordt. Hierdoor is een babyshower cadeau vaak gericht op de kraamperiode en een korte tijd nadat de kleine geboren is. Het is eigenlijk zonde dat de mama in spé helemaal niks krijgt voor de periode die hierna komt. Hier kun jij natuurlijk verandering in brengen door juist met cadeaus voor later op de proppen te komen. Kies bijvoorbeeld voor een mand met voorleesboekjes, deze kunnen al vanaf een leeftijd van 6 maanden gebruikt worden. Je kunt ook kiezen voor kledingsetjes vanaf maat 68 of een praktische kinderfauteuil.

Een mand vol kleren

De meeste mensen geven kleding tijdens een babyshower. Dit is dan ook misschien niet het meest originele idee, maar het blijft wel praktisch. Bijna elke toekomstige mama is onwijs blij met nieuwe kleertjes. Het blijft immers een feit dat de kleintjes razendsnel door de eerste maatjes vliegen en dat dit aardig in de papieren kan lopen voor de ouders. Met een mandje vol kleren schenk jij ze niet alleen een zeer praktisch, maar ook nog eens een liefdevol cadeau. Wil je eens wat anders dan anders? Verwikkel de kledingsetjes dan in een mooie surprise. Kies bijvoorbeeld voor een mooie zelfgemaakte poppenwagen of jeep en verstop jouw cadeaus. De surprise is vervolgens ook nog eens heel leuk om te bewaren op de kinderkamer. Zo sla je twee vliegen in één klap.

kleding babyshower

Geef iets aan de mama

Bij een babyshower wordt de aanstaande moeder vaak vergeten. Ze krijgt enorm veel cadeaus voor hun toekomstige wonder, maar zelf wordt ze niet gefeliciteerd of verrast met een cadeautje. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Hoe leuk is het om de toekomstige mama alvast met een geboortesieraad te verrassen? Natuurlijk is het hierbij wel handig als je de naam van de kleine weet. Je kunt er dan ook voor kiezen om haar alvast een tegoedbon voor een naamketting te geven en na de geboorte van het kleintje een prachtig geboortecadeau voor haar te kopen. Zo heeft de mama direct een prachtig sieraad om de geboorte van haar kleintje te vieren.

Kies voor een creatieve romper

Rompers kun je als aanstaande moeder nooit genoeg hebben. Dit is dan ook een cadeau dat je vaak zal krijgen van de kraamvisite. Het is dan ook moeilijke voor de gasten op de babyshower om origineel te blijven. Maar wat dacht je van een romper met eigen bedachte tekst? Hiermee kies je voor een unieke romper die de moeder zeker niet nog een keer zal ontvangen.

Tip: koop de romper in een grotere maat, zodat de kleine er langer plezier van zal hebben. We weten immers allemaal hoe snel baby’s uit de eerste maatjes groeien.

Geef een reactie