TipsVrouwen

Tips voor het kiezen van jouw volgende favoriete geur

geur kiezen
1.48KViews

Veel vrouwen maken al jarenlang gebruik van hetzelfde luchtje. Toch ben je ook wel eens toe aan verandering. Maar dat klinkt makkelijker dan het ook daadwerkelijk is. Vol goede moed stap je een parfumerie binnen, om daar vervolgens met de handen in het haar weer uit te stappen. Een parfumwinkel geeft je al snel een overweldigend gevoel. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende luchtjes, dat het enorm moeilijk wordt gemaakt om een passend luchtje voor jou te vinden. Doordat de geuren in de parfumerie vaak zo overweldigend zijn, vinden veel vrouwen het fijner om online bij de Parfumswinkel te kopen. Het online shoppen voor luchtjes is vaak een stuk makkelijker. Het nadeel is echter wel dat je de geuren pas thuis kunt ruiken. Wil jij de zoektocht naar jouw volgende favoriete geur wat makkelijker maken? Wij geven je een aantal handige tips.

geuren

Welke parfum gebruik je nu?

Je wilt uiteraard een nieuw geurtje aanschaffen, maar je kan veel over je eigen smaak te weten komen door simpelweg aan je huidige geurtje te ruiken. Misschien heb je wel meer parfums in de kast staan, die allemaal een beetje gelijkwaardig ruiken. Misschien houd je wel van een vrouwelijk en toch stoer luchtje of ben je meer van de bloemenlucht. Ook kruidige luchtjes zijn dikwijls populair onder de vrouwen. Bekijk voor welke luchtjes jij meestal kiest. Zo heb je alvast een goede inzicht op je eigen smaak en is online shoppen voor parfum ook een stukje makkelijker.

Ga niet af op de meningen van je vriendinnen

We horen maar al te vaak dat vrouwen kiezen voor dezelfde luchtjes als hun vriendinnen. We snappen heel goed dat je al gauw meningen en ervaringen uitwisselt. Toch is een parfum heel persoonlijk en ruikt tevens bij iedereen weer anders. De geur die bij jouw vriendin super lekker ruikt, kan bij jou juist wel erg vies zijn. Dit is afhankelijk van je eigen lichaamsgeur. Ga bij het shoppen voor parfums dan ook nooit af op de meningen van anderen, maar kies een luchtje die bij jou past.

Online shoppen: wel of niet doen?

Online shoppen bij Parfumado, moet je dat nu wel of niet doen? Online shoppen voor nieuwe geurtjes is vaak een enorme crime. Je weet immers niet hoe ze ruiken en het is zonde om een hele flacon te bestellen, als je deze uiteindelijk helemaal niet lekker vindt ruiken. Wij raden aan om parfum enkel online te bestellen, als je zeker weet welke je nodig hebt. Het voordeel van online bestellen is dat je vaak gebruik kunt maken van leuke kortingen en acties, waardoor je voordelig aan jouw favoriete parfum kunt komen. Heb je geen tijd om een nieuw luchtje in de parfumerie te scoren? Schaf dan enkele kleine flacons aan, zodat je tijd hebt om alle geurtjes uit te proberen. Zo kost het je minder en heb je ook nog eens enorm veel keus.

Tip: weet je welke geuren je normaal gesproken altijd heerlijk vindt ruiken? Bekijk dan de beschrijving van elke geur en zoek naar geuren die matchen

Geef een reactie