ModeTipsVrouwen

Drinkflessen bedrukken met je logo of artwork

Drinkflessen bedrukken met je logo of artwork
858Views

Dagelijks dienen we minimaal 1,5 à 2 liter water te drinken per dag. Het is goed om dit af te wisselen met koffie en thee. Vaak is het een hele uitdaging om deze minimale hoeveelheid te halen. Het is daarom aan te raden om een drinkfles gevuld met water mee te nemen, of neer te zetten naast u op tafel of op bureau. Hoe leuk is het om een bedrukte drinkfles als cadeau te geven aan uw collega’s, klanten of partners? Met een bedrukte drinkfles spoort u mensen aan om aan hun dagelijks nodigde hoeveelheid water te komen. Kortom, u steunt ze bij het hebben van een gezondere levensstijl.

Verschillende drinkflessen om te bedrukken

De keuze voor een leuke drinkfles is echter wel lastig te maken tegenwoordig. Dat komt doordat het assortiment drinkflessen enorm gegroeid is. Met komst van de immens populaire Dopper fles, is de vraag naar drinkflessen explosief toegenomen. Hoe meer drinkflessen, hoe lastiger de keuze. Maar zo is er voor iedereen ook een passende drinkfles.

Bij de keuze voor een drinkfles kunt u kiezen uit onderstaande degradaties. Bij elke degradatie zullen wij een drinkfles behandelen die wij aanraden.

  • Goedkope drinkflessen
  • Midden segment drinkflessen
  • Luxe drinkflessen
  • Duurzame drinkflessen

Verschillende drinkflessen om te bedrukken

Goedkope drinkflessen Als u kiest voor een goedkope drinkfles, dan raden wij de Sky drinkfles aan. De Sky drinkfles is een mooie drinkfles met een inhoud van 650 ml en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De drinkfles is mooi rondom te bedrukken met uw logo in 1 tot 4 kleuren.

Midden segment drinkflessen
Wilt u een wat duurdere drinkfles, dan kiezen wij voor de waterfles met infuser. Door de infuser kunt u bijvoorbeeld fruit toevoegen en deze in de fles plaatsen. Hierdoor wordt het water met de smaak van het fruit vermengd. Zo creert u een heerlijk verfrissend drankje. De waterfles heeft een inhoud van 800 ml en kan op verschillende manieren bedrukt worden met uw logo.

Luxe drinkflessen
Wilt u een luxueuze drinkfles cadeau doen aan uw relaties? Dan staat de Eddy+ drinkfles van CamelBak bovenaan ons lijstje. De drinkfles is gemaakt van duurzaam Tritan materiaal en is bestand tegen breken, vlekken en geuren. De inhoud van de drinkfles is 750 ml en de Eddy+ drinkfles heeft een huidige drinktuit, waardoor u niet steeds de dop hoeft open te draaien als u wilt drinken.
De Eddy+ drinkfles van CamelBak is rondom te bedrukken in 1 tot 4 kleuren. Een luxe drinkfles waar uw relaties zeker gebruik van gaan maken.

Duurzame drinkflessen
Duurzaamheid neemt steeds meer toe in populariteit. Dat blijkt ook bij de drinkflessen, want steeds meer duurzame en verantwoordelijke drinkflessen op de markt gebracht. Onze aanrader is de BE-O Bottle. De BE-O Bottle is gemaakt van suikerriet en de fles is uit elkaar te schroeven, waardoor hij minder ruimte in beslag neemt. De fles heeft een inhoud van 500 ml en is op verschillende plekken te bedrukken.

Drinkflessen om te bedrukken bestellen

Drinkflessen zijn online bij veel websites te bedrukken. Zelf raden wij aan om bij BudgetGift.nl uw drinkflessen te laten bedrukken. BudgetGift.nl heeft een ruim assortiment, hebben een goede klantenservice en bieden bovendien scherpe prijzen. Wij hebben goede ervaringen met BudgetGift.nl, dus wilt u drinkflessen bedrukken met uw logo, dan bent u bij BudgetGift.nl aan het juiste adres.

Geef een reactie