ModeTipsVrouwen

3 originele cadeauverpakkingen

cadeauverpakkingen
1.91KViews

Een cadeau geven en ontvangen is altijd leuk. Maar hoe verpak je het? Laat je het inpakken in de winkel, wikkel je er enkel wat folie en/of cadeaupapier omheen of ga je voor een originele cadeauverpakking? Steek je handen uit de mouwen en denk eens out of the box. In dit artikel staan alvast enkele originele cadeauverpakking op een rijtje!

1. Verfblikken

Een originele manier om een cadeau te verpakken kan door middel van het gebruik van verfblikken. Een verfblik kan na gebruik schoongemaakt worden om het een tweede leven te geven. Vaak kun je verfblikken ook leeg kopen, in diverse formaten. Zo kun je de juiste afmetingen vinden om jouw cadeau in te verpakken. Het verfblik kun je van buiten versieren zoals je wilt, je kunt hem verven, beplakken met stickers, versieren met glitters en dergelijke. Maak er een origineel en persoonlijke verpakking van. Het blik kan gevuld worden met geld, snoep, een horloge of zelfs een T-shirt.

2. Maak gebruik van krijtbordinpakpapier

Een cadeau wordt vaak ingepakt met doorschijnende folie (vaak als het een cadeau set is), of met inpakpapier. Wanneer je een originele cadeauverpakking wilt maken, kan het gebruik van krijtbordinpakpapier hierbij helpen. Dit is een leuke en unieke manier om cadeaus in te pakken, je kunt er namelijk een persoonlijke boodschap, tekening of dergelijke mee achterlaten. Geef je een fotoboek cadeau? Verpak het dan met dit speciale inpakpapier en plak diverse foto’s op de verpakking. Vervolgens schrijf je er een leuk berichtje op zodat alleen al de verpakking leuk is om te ontvangen! Dit is ook erg leuk als bruidscadeau als je bruidsmeisje bent bijvoorbeeld. Verzamel alle leuke herinneringen in een fotoboek.

3. Schatkist

Wat is leuker dan een schatkist vol cadeaus ontvangen? Dit moet vast veel goeds beloven! Je kunt een schatkist bij diverse winkels aanschaffen (kijk hierbij naar de kinderafdeling en decoratie afdelingen). In de schatkist kun je van alles neerleggen, extra leuk natuurlijk als hier krasloten bij zitten! Koop een paar echte schatten en vul de kist met allerlei leuks. Zo kun je de schatkist vullen met een ‘party pakket’ zoals diverse zakken chips, drop, snoepgoed en dergelijke. Voor je partner stop je er bijvoorbeeld rozen, chocolade, bad bruistabletten en massage olie in.

Een originele cadeauverpakking moet een uniek uiterlijk hebben en is op de ontvanger gebaseerd. Dit betekent dat het persoonlijk is en een verpakking heeft waarvan menig mens niet verwacht een cadeau te bevatten. Het fijne is wel dat de verpakking gemakkelijk te openen is en eventueel bewaard kan worden ter herinnering. Denk goed na, denk out of the box en steek je handen uit je mouwen voor een originele cadeauverpakking!

 

Geef een reactie