SieradenTips

Deze basis sieraden mogen nooit ontbreken

799Views

Wie houdt er nou niet van sieraden? De meeste mensen hebben wel één of meerdere basis sieraden die ze dagelijks dragen. Zo behoren de ring en het horloge voor mannen tot de basis sieraden, terwijl vrouwen vaak een hele grote basis collectie in hun bezit hebben. Ben jij iemand die haar sieraden altijd zo minimalistisch mogelijk houdt? Of heb je pas eigenlijk een heleboel sieraden weggedaan en ben je toe aan iets nieuws? Dan wordt het tijd om nieuwe sieraden aan te schaffen. Maar welke mogen nu eigenlijk écht niet ontbreken in jouw sieradenkistje? Voor dit artikel hebben we ze op een rijtje gezet.

Oorbellen

Op het gebied van oorbellen kunnen vrouwen werkelijk alle kanten op. Er is echt genoeg te vinden om jouw look mee compleet te maken. Toch zijn er ook altijd enkele oorbellen die je enkel incidenteel een keer draagt. Betekent dit dat je de rest van de tijd met ‘blote’ oren loopt? Natuurlijk niet!

Daarom is het voor iedere vrouw van belang om ook altijd een aantal oorbellen van https://www.mostert-juweliers.nl/oorringen in huis te hebben. Dit zijn oorbellen die je op ieder moment van de dag kunt dragen. Of je nu naar een belangrijke zakelijke afspraak gaat of een verjaardag van een goede vriendin bezoekt. Deze oorbellen kunnen altijd en mogen dan ook nooit in je sieradenkistje ontbreken.

oorringen

Minimalistische armbandjes

Armbandjes, wie houdt er nou niet van? En zeker wanneer ze met bijna iedere outfit gecombineerd kunnen worden. Of je nu voor een zakelijke of een feestelijke look kiest, minimalistische armbandjes kunnen altijd. Kies bijvoorbeeld voor een mooie schakelarmband of een sierlijke bangle om jouw arm mee te versieren. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere dunne armbandjes om je pols te dragen. Dit geeft een speels effect en blijft toch relatief neutraal.

Ga je een keertje uit en wil je dan echt uitpakken met jouw look? Kies er dan voor om deze minimalistische armbanden te combineren met een opvallende sieraad of graveerbare items. Zo kies je voor een opvallende look in combinatie met jouw basis armbanden. Het beste van beide werelden dus.

Eenvoudige kettingen

Natuurlijk mogen we ook de vraag naar kettingen niet vergeten. De meeste vrouwen dragen dagelijks een ketting. Soms kan je er natuurlijk voor kiezen om uit te pakken en een echte opvallende ketting om je nek te hangen, maar wanneer je het sierlijk en eenvoudig houdt kan je deze dagelijks dragen. Bovendien kun je een eenvoudige ketting ook eindeloos combineren op speciale dagen. Zo maak je een waar statement en val je zeker op. En je zult zien, als de basis goed is, zal het geheel nog altijd relatief rustig eruit zien. Dat is de kracht van een minimalistische ketting.

 

Mix & Match verschillende ringen

Eigenlijk kun je stellen dat vrijwel alle ringen basis sieraden zijn. De meeste ringen zijn dun en minder opvallend. Toch geven ze je hand een extra bijzondere uitstraling. Wanneer je op bepaalde dagen toch écht wat meer wilt opvallen, dan kan je ervoor kiezen om verschillende ringen met elkaar te combineren. Zo wordt het geheel net wat specialer.

 

Geef een reactie