TipsVrouwen

Kappers met kwaliteit producten

kapper
1.66KViews

Het is een steeds belangrijker wordende trend, de hairextensions. Ze zijn er in verschillende soorten en kwaliteiten en dat verschil is vaak direct herkenbaar. Afhankelijk wat je met je haar wilt doen of hoe je ermee omgaat bepaald welk type het beste bij je past. 

Hairextensions

Een van deze belevingen zijn hairextensions en het woord zegt het al; haarverlengingen. Het zijn stukken haar die je vastmaakt aan je haar zodat je haar langer of/en dikker wordt. Het nadeel ervan is dat ze wel zoals normaal haar verzorgd zullen moeten worden. De haren van de extensions komen uit India. Vrouwen in India laten hun haar groeien en dit leveren ze in bij een tempel. (voor hun geloof of voor een vergoeding). Met dit geld kunnen er bijvoorbeeld scholen gebouwd worden. Van de tempels wordt het naar een fabriek gestuurd waar het gereinigd en weer doorgestuurd kan worden.

Davines

Davines is een van de beste merken in kappersproducten zoals olie, maskers, conditioners en shampoo. Ook qua prijs/kwaliteit verhouding staat Davines hoog in de markt. Goede kwaliteit producten zullen ervoor zorgen of de kapsalon vaste klanten zal krijgen of niet.

De puntjes die zijn behandeld biedt de kapper Breda, Luxx Kappers, allemaal aan. Luxx kappers is een kapper in Breda aan de Ginnekenweg. Ze leveren goede kwaliteit en goede service zoals een gezonde lunch, een glas wijn of een massage. Ze hebben al jaren ervaring en er staat een enthousiast team klaar voor jou! Neem contact op via de site van Luxx kappers voor vragen, opmerkingen of om een online afspraak te maken bij jouw kapper Breda.

Geef een reactie