ModeTipsVrouwen

Kinderkleding

Kinderkleding
1.77KViews

Er is tegenwoordig ontzettend veel keuze in Kinderkleding, dat maakt het kiezen van de juiste merken soms lastig. Chaos en order is een kwalitatief en hip kinderkledingmerk met een knipoog. Zo verkopen ze T-shirts met lange mouwen met de tekst “Don’t follow me” en sweatpants met opvallende kleuren in een tijgerprint patroon.

Stijlen mixen

Een trend voor 2019 is de sportieve look. Je hebt het waarschijnlijk al wel eens langs zien komen; broeken en truien met een lange streep. Een sportieve look is tegenwoordig niet alleen maar bedoelt voor een training sessie. Velours is een zachte stof die lekker zit, maar heeft ook een chique uitstraling, je hebt dit vast wel gezien tijdens de kerst. Jurkjes en rokjes zijn dit jaar weer erg in aantrek bij de meiden, een toffe tijger- of panterprint, zorgen ervoor dat je dochter staat te schitteren op het schoolplein!

Zwoele zomerse avonden

Het duurt misschien nog even, maar de lente en de zomer zijn weer in zicht! Heb jij ook zoveel zin om tot laat in de avond lekker in je tuin te zitten en te genieten van een lekker glaasje wijn? En wat is het fijn als je niet meer drie lagen meer hoeft te dragen, omdat het buiten zo koud is. De trends voor kinderkleding van deze zomer zijn vooral toffe prints van dieren, afgewisseld met strepen en stippen die de outfit opleuken. Vrolijke, felle kleuren geven extra dimensie aan je eigen outfit en die van je kind!

Twee handen op één buik

Voorkom eindeloze discussies en tirades met je zoon of dochter door samen te beslissen over de kledingkeuze. Zo kan je gezamenlijk overleggen welke kledingstukken wel of niet bij-elkaar passen, bied hulp aan en leg een aantal outfits klaar waaruit je kleintje kan kiezen. Kortom: geef ruimte in waar dat mogelijk is, maar wees wel realistisch m.b.t. de weersomstandigheden.

Meten is weten

Kinderen groeien enorm hard, daarom is het handig om goed te kijken naar welke maat je gebruikt voor een kledingstuk. Jassen kan je altijd een aantal maten groter kopen, want anders zit het snel veel te krap. Een handige tip om kosten te besparen; koop meerdere items in de uitverkoop. Zo kun je bijvoorbeeld twee maten kopen, zodat je volgend jaar niet nog een keer moet winkelen. Dit scheelt moeite en geld. Dat je kinderen snel groeien, kan ook een voordeel zijn: je geeft de kleding gewoon door aan een jonger broertje of zusje. Investeer in kinderkleding met kwaliteit die stevige materialen bezit. Hierdoor kan je het gemakkelijker doorverkopen!

Geef een reactie