ModeTipsVrouwen

Online babykleding shoppen: waar moet je op letten?

online babykleding shoppen
1.53KViews

Babykleding kopen… als je in verwachting bent kan je meestal niet wachten om enkele dingen voor de baby aan te schaffen. Wegdromen bij die lieve kleine kleertjes en jezelf voorstellen hoe jullie kleintje dit zou staan. Zodra je weet wat het geslacht is (als je dit wilt weten), kan je helemaal los. Sommige vrouwen kopen zelfs eerst uniseks kleding en wachten tot de bevalling. Al in het ziekenhuis kopen ze gauw wat kleding online. Dat is immers het grootste voordeel van online shoppen, zeker als je met een dikke buik loopt of net een pasgeboren baby moet vervoeren. Voor online shoppen hoef je de deur niet meer uit. Bovendien zie je heel snel waar je het voordeligst uit bent en heb je toegang tot heel wat kortingscodes en vouchers. Met een H&M kortingscode shop je voordelig en snel de leukste babykleding. Maar waar moet je dan op letten?

H&M

Jaargetijde

Shop je alvast voor babykleding in de zwangerschap? Hou dan rekening met de uitgerekende datum. Je bent 9 maanden lang zwanger. Over 9 maanden is het weer heel anders dan nu. Bovendien moet je wel goed bedenken dat een pasgeboren baby in het begin moeite heeft om zich warm te houden. Ook tijdens een hittegolf kan het heel goed zijn dat je de kleine een vestje, lange mouwen en warme sokken en een muts aan moet trekken. Zorg dan uiteraard wel voor katoenen kleding. Daarom raden wij aan om vanalles wat in je kledingkast te leggen. Zo kom je nooit met lege handen te staan.

Maat

Natuurlijk is het ook belangrijk om de juiste maat aan te schaffen. Dit kan echter nog best wel lastig zijn, zeker als je nog zwanger bent. Je weet immers niet hoe groot je kleintje zal zijn bij de geboorte. Er zijn kindjes die direct in maat 56/62 beginnen en baby’s waarbij maat 50 nog te groot is. Als je te veel in maat 50 koopt en ze dragen het niet of slechts een week, is het natuurlijk zonde van al die leuke kleertjes.

We snappen heel goed dat het shoppen van babykleding in de zwangerschap heel aantrekkelijk kan zijn, maar we raden wel af om te veel te kopen. Na de bevalling kan je altijd nog extra halen als het nodig is. Online is extra kleding zo bijbesteld.

maat babykleding

Kleurkeuze

Krijg je een meisje? Dan kan je vast niet wachten om allemaal roze in huis te halen. Wacht hier echter nog wel even mee. Roze is natuurlijk super leuk, maar zal dit straks ook wel bij de huids- en haarkleur van het kind passen? Het zou jammer zijn als de kleur haar heel bleek of flets zou maken. Kies daarom voor iets meer neutrale of zachtere kleuren. Zo weet je zeker dat het past bij jouw kleintje. Nadat deze geboren is kan je altijd voor fellere kleuren kiezen. Dit geldt uiteraard ook voor jongentjes!

Wist je dat oker geel en mint tegenwoordig weer helemaal hot zijn? Dit zijn tevens kleuren die bij bijna iedere huidskleur passen.

Geef een reactie