TipsVrouwen

Wat is de leukste look voor in 2020? 

Wat is de leukste look voor in 2020
951Views

Voor heel veel mensen is het belangrijk om leuk en trendy voor de dag te komen. Dat is ook precies dé reden dat beauty- en mode influencers zo populair zijn op social media. Zij volgen de grote merken op de voet of ze werken er zelfs mee samen. Daarom zie je deze dames en heren altijd in de leukste en laatste mode lopen. Wat nog meer opvalt is dat de make-up en de kapsels ook altijd volgens de laatste mode zijn. Via Instagram ben je gelijk op de hoogte van de nieuwste mannen kapsels 2020 of hoe je je ombre wenkbrauwen tiptop in orde maakt. Om je nog een klein beetje op weg te helpen, hebben we hier de leukste updates op het gebied van mode, make-up (voor dames) en kapsels voor je verzameld.

De mooiste look voor dames

Net als met je kleding mag je op het gebied van haar en make-up ook lekker jezelf zijn. In de zomer van 2020 mag je vooral kleur bekennen. Hoe die kleuren eruit zien mag je ook helemaal zelf weten. In de grote modebladen is nu vooral veel neon te zien (ja, ook met de make-up). Als je wat minder wil opvallen: kies dan voor pastel of metallic tinten. Het lijkt erop dat we een beetje teruggaan naar de nineties van de vorige eeuw. Wat is dan wel typisch 2020? De woeste wenkbrauwen zijn nog nooit zo opvallend in het straatbeeld geweest. Dat ze er nu zijn is helemaal niet erg, want ze vormen een mooie omlijsting bij de rest van het gezicht.

De haartrends zijn in de zomer van 2020 ook voor iedereen weggelegd. Wat zien we terug in het haar? De kapsels mogen weer mooi gevlochten worden. Ook kleurige kapsels (rood, blauw, roze en paars) met een blonde ondergrond blijven dit seizoen in het straatbeeld. Brunettes kunnen kiezen voor de bekende dip-dye. De meer basic looks bestaan uit lang haar op gelijke lengte of in lagen. Als je dit combineert met een warme tint ben je deze zomer helemaal bij.

Stoer uiterlijk voor heren

De heren dragen meestal geen make-up (op een aantal uitzonderingen daargelaten). Daarom beschrijven we hier kort de kapseltrends voor heren deze zomer. Wat opvalt is dat de kapseltrends van de laatste jaren worden voortgezet. De lange lokken zoals die van Gareth Bale zien we ook weer terug in 2020. Als je de lokken uit je gezicht wil hebben knoop je ze gewoon op in een man bun. Opgeschoren kapsels zoals in Peaky Blinders zijn ook weer te zien in de zomer van 2020. In principe hoef je niet je hele uiterlijk te veranderen. Wat je nu hebt kun je lekker laten bijwerken door de kapper.

Heb jij een stoere baard en wil je niet met een babyface door het leven? Geen probleem! Ook in 2020 mag je deze lekker laten staan. Dit geldt voor de langere modellen als voor het stoere stoppelbaardje. Wat is jouw favoriete look van 2020?

Geef een reactie