SieradenTips

6 Tips voor goedkoop sieraden kopen online

tips voor goedkope sieraden.v2
2.67KViews

Bijna iedereen draagt sieraden, zowel vrouwen als mannen. Van oorbellen tot kettingen, broches en horloges, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Om niet de hele bankrekening te plunderen voor mooie sieraden, geven we op deze pagina tips om goedkoop sieraden te kopen online. Met deze zes tips kun je meer sieraden kopen voor minder geld!

Bij Ikbensieraden.nl kun je goedkoop sieraden kopen online, ga direct naar de webshop voor het complete assortiment.

ikbensieraden

Tip 1: Goedkoop goud en zilver

Goud en zilver zijn beide prachtige edelmetalen, helaas zijn ze erg duur. Als je wel de glans van echt goud en zilver wilt zien, maar daar niet de volle mep voor wilt betalen moet je kiezen voor gold plated of silver plated sieraden. Dan wordt er slechts een dun laagje echt goud of zilver over een andere kern aangebracht. Daarmee bespaar je direct veel geld!

Tip 2: Let op de aanbiedingen

De collectie sieraden wordt regelmatig vernieuwd, om plaats te maken in het magazijn worden allerlei sieraden afgeprijsd. Houd daarom de aanbiedingen in de gaten, dan kun goedkoop sieraden kopen die splinternieuw zijn, maar niet van dit seizoen, of gewoon wat minder populair. Houd dus de aanbiedingen in de gaten, Ikbensieraden.nl heeft regelmatig goede sales.

Tip 3: Alternatieve sieraden kopen

Goud met diamant, dat kan heel mooi zijn maar echt origineel is het natuurlijk niet. Je kunt ook sieraden kopen van leer, stof of metaal, niet ingelegd met diamanten maar met bijvoorbeeld opaal. Denk bijvoorbeeld ook aan unieke oorbellen met veren. Goedkopere materialen betekent niet altijd minder mooie sieraden, ze vallen juist extra op omdat ze zo origineel zijn van design.

oorbellen met veren

Tip 4: Combinaties met sieraden maken

Ken je de Double Dots oorbellen? Je kunt deze sieraden op twee manieren dragen, zo koop je twee paar oorbellen voor de prijs van één! Bij het aanleggen van jouw persoonlijke collectie kun je ook spelen met combinaties van kettingen, armbanden of ringen die leuk bij elkaar passen. Let bij sieraden kopen ook op jouw garderobe en stem daar de sieraden op af.

Tip 5: Gratis bezorging sieraden kopen

Je vult jouw winkelmandje met leuke sieraden en accesoires, dan wil je gaan afrekenen en er komen plotseling allerlei kosten bij. Als je daar niet op zit te wachten kun je beter online sieraden kopen in een webshop die geen verzendkosten rekent. Ikbensieraden.nl stuurt jouw bestelling gewoon gratis op, je komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan wanneer je gaat afrekenen.

Tip 6: Zichttermijn bij online bestellen

Om de veiligheid van aankopen op internet te waarborgen zijn Nederlandse webshops verplicht je een 14 dagen zichttermijn te bieden. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een webshop die in Nederland gevestigd is zoals die van Ikbensieraden.nl. Het maakt dan niet uit waar de producten vandaan komen, je bestelt bij een Nederlandse online webshop die verantwoordelijk is voor de sieraden die je koopt.

Je hebt eigenlijk nooit genoeg sieraden, gelukkig hoeft sieraden kopen niet duur te zijn als je slimme keuzes maakt. Begin jouw zoektocht op Ikbensieraden.nl, de leukste en goedkoopste online winkel voor armbanden, kettingen, ringen, oorbellen, horloges, haarpinnen en andere prachtige sieraden.

Geef een reactie