Wonen

Gordijnen

gordijnen huis
3.74KViews

Gordijnen zijn populair en dat heeft een aantal redenen. Gordijnen geven sfeer aan jouw interieur en zetten de toon. Elke woonstijl is geschikt voor gordijnen. Bij raamdecoratie.com  hebben ze een ruim assortiment gordijnen. Je hebt keuze uit verschillende stofsoorten, verschillende structuren en verschillende kleuren. Je leest het, met gordijnen kun je jouw eigen sfeer creëren in huis.

Kies de juiste gordijnen

Maar hoe kies je nou de juiste gordijnen uit bij jouw interieur? Met de verschillende soorten transparantie heeft elk gordijn een eigen functie. Zo kun je kiezen voor vitrage, waarmee voornamelijk het licht gefilterd worden en de inkijk van buitenaf tegengaat. Je kunt daarnaast ook kiezen voor inbetweens, een variant die minder licht doorlaat maar doorschijnender zijn dan overgordijnen. De naam zegt het dus eigenlijk al, het zit tussen vitrage en overgordijnen  in. En dan heb je nog de keuze uit overgordijnen, die er voor zorgen dat een ruimte verduisterd wordt.

Gordijnen opmeten

Bepaal de maat

Als je de juiste gordijnen hebt uitgekozen, is het de kunst om de juiste maat te bepalen. Hiervoor moet je je aantal dingen bedenken. Wil je de gordijnen bijvoorbeeld tot de vloer of tot de vensterbank? En hoeveel centimeter wil je dat ze van de vloer af hangen? En ga je de gordijnen ophangen aan een rail of aan een roede. Als laatste moet je kiezen waar de gordijnen sluiten, is dat in het midden of kies je voor één gordijnen die je aan een kant van de kamer ophangt.

Jouw keuze

Heb je de keuze gemaakt voor de juiste gordijnen? Plaats dan een bestelling in de webshop van Raamdecoratie. Of ga langs in de showroom in Enter. Als je een aankoop hebt gedaan wordt jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou bezorgd. Afhankelijk van wat je hebt besteld, kiezen zij de juiste verzendmethode. Want jouw pakket is hun belangrijkste zorg! En daarmee ben je gegarandeerd van een goede service en een juiste afhankelijk van jouw bestelling. Bekijk snel de mogelijkheden op de website!

Geef een reactie