TipsVrouwen

Maria Galland: Onthult je schoonheid

Maria Galland Onthult je schoonheid
1.3KViews

Erg trots zijn wij dat we een officieel verkooppunt van Maria Galland mogen zijn en jou als klant mogen voorzien in fantastische huid verbeterende producten. Hoogwaardige werkstofcomplexen doen hun werk en het is daarom belangrijk dat de producten passen bij jouw huid en bij jouw huidtype. Daar waar Maria Galland streeft naar advies-op-maat hebben ze verschillende lijnen ontwikkeld voor verschillende leeftijden en levensfases. Ook voor specifieke huidproblemen hebben ze oplossingen. Met de focus op het vertragen van het huidverouderingsproces en het verminderen van de eerste tekenen van huidveroudering is het merk uitgebloeid tot een succes. Meer dan 10.000 schoonheidssalons en spa’s in meer dan 50 landen gebruiken de professionele huidverzorgingsproducten en behandelingen van Maria Galland Paris.

Diverse luxueuze lijnen

Diverse luxueuze lijnen bieden onderscheid ten opzichte van andere merken. Maria Galland blijft zich ontwikkelen en heeft onlangs een aantal lijnen vernieuwd. Naast de huid, wil Maria Galland nu ook leefstijl van de individuele vrouw meenemen in het traject naar optimale huidverbetering. Een mooie huid komt van binnen en van buiten.

Een lijn die benoemenswaardig is, is Ligne Lift’Expert. Een effectieve anti-aging lijn voor de 40+ huid, die het beste voor haar huid wil en huidveroudering wil remmen. Huidveroudering gaat niet alleen met het ouder worden. Factoren zoals vervuiling, UV-straling, stress, voeding en leefstijl spelen mee in het huidverouderingsproces en kunnen bepalen hoe snel een huid de eerst tekenen van huidveroudering laat zien. Het 3-fasenritueel van Ligne Lift’Expert is speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf en de gedane schade te herstellen. Door middel van het AGE CONTROL COMPLEX met ijswijn-extract, gaat deze lijn oxidatie en glycatie van de huid tegen. Dit resulteert in een soepelere, egalere huid met minder rimpels en huidverslapping. Deze lijn vervangt de voormalige Profilift lijn.

Lumin’Eclat

De Lumin’Éclat lijn is speciaal ontwikkeld voor de 30+ vrouw: een jonge vrouw met ambitie, een druk dynamisch leven met werk, sociaal en privé en een vrouw die graag een jeugdig uiterlijk wil blijven behouden, met een simpele huidverzorgingsroutine. De Lumin’Éclat lijn bestaat uit twee huidverbeterende producten, waarbij de sensatie begint bij de geur. Vervolgens prikkelen de texturen je zintuigen, want de heerlijke geltextuur verzacht en verfrist de huid direct, Trekt lekker snel in. De hoogwaardige werkstoffen prikkelen de cellen, waardoor de huid een beauty boost krijgt. Een perfecte basis voor onder make-up. De producten geven de huid een glow en verheldert vermoeidheid in het gezicht. Makkelijk in gebruik, omdat je beide producten zowel overdag als ‘s nachts mag dragen. In combinatie met de juiste voedings- en lifestyleadviezen kan het huidverouderingsproces worden vertraagt, zodat de jeugdige schoonheid blijft bestaan.

Speciaal voor diverse huidproblemen is de Soin Dermatologique lijn gemaakt. Van onzuiverheden of pigmentvlekken tot roodheden, een extreem droge of atopische huid – de effectieve en luxe producten van SOIN DERMATOLOGIQUE kalmeren de huid en brengen haar weer in evenwicht. Elk product is op zichzelf uitgerust met een wetenschappelijke formule en is gebaseerd op een complexe combinatie van efficiënte werkstoffen.

Jouw huidverzorgingsroutine is met Maria Galland een moment voor jezelf, een moment die elke vrouw nodig heeft! Je kunt hier klikken om naar het assortiment van Maria Galland te gaan.

Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste producten voor jouw huid? Neem dan telefonisch contact op met één van onze schoonheidsspecialisten via 085 060 7005.

Geef een reactie