Mode

Welke kledingstuk past het best bij jou?

Welke kledingstuk past het best bij jou?
475Views

Kleding is hét geen waardoor jij je persoonlijkheid kan laten zien. Veel mensen voelen zich ook fijner wanneer ze er leuk uitzien en dat is natuurlijk niet gek! We hebben allemaal favoriete kledingstukken die jouw kledingstijl definiëren, of ze nou gloednieuw zijn of al jaren in je kast liggen. In deze blog bespreken we een aantal kledingstukken die niet mogen ontbreken in jouw kast!

Accentueer je vrouwelijke vormen

Het is de laatste jaren een enorme trend om oversized kleding te dragen. Waar voorheen juist veel meer strakke en getailleerde items werden gekozen, kiezen we nu sneller voor bijvoorbeeld een grote comfortabele sweater gecombineerd met een wijd uitlopende jeans. Eigenlijk enorm zonde dat we onze vrouwelijke vormen zo verbergen. Gelukkig komt het voorjaar er weer aan en kunnen de sweaters langzaam maar zeker terug de kast in. Een mooie skinny jeans met een leuk shirt kan net zo comfortabel zijn als al die grote oversized kleding. Kijk een naar een mooie getailleerde Geisha jurk bijvoorbeeld, want ook door alleen je taille te accentueren laat je die mooie vormen al zien. Je hoeft hiervoor niet in een strak pak.

De casual en sportieve kledingstijl

Ben jij niet het type dat houdt van skinny jeans, hakken en blazers? Maar ga jij liever voor een comfortabele sneaker? Dan past de casual of sportieve kledingstijl waarschijnlijk helemaal bij jou! Veel vrouwen kunnen zich er heel goed in vinden. Weg met de knellende jasjes, broeken en strakke tops! Jij gaat liever voor comfortabel en toch mooi door bijvoorbeeld te gaan voor een wijde broek met een vest en een mooi shirt en we geven je groot gelijk! Soms komt het bij deze kledingstijl wel voor dat het vrouwelijke randje eraf gaat, maar dat is helemaal niet nodig als je de juiste items zoekt!

Ga voor kleur!

De afgelopen jaren hebben vrolijke kleuren plaats gemaakt voor pastel en nude tinten. Super zonde eigenlijk, want het geeft zoveel gezelligheid! Gelukkig zien we dit voorjaar toch weer steeds meer felle en opvallende kleuren terug komen. Ben jij een vrolijk opvallend type? Dan mogen deze items ook niet in je kast ontbreken! Ook gekke combinaties mogen gewoon! Combineer een groene pantalon met een wit shirtje en een roze blazer en je zult gegarandeerd de show stelen.

Geef een reactie